Na ceste k sobášu přehled

Na ceste k sobášu https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491725/bmid_na-ceste-k-sobasu-QWT-491725.jpg 4 587 587

Gregory Bridgerton, na rozdiel od väčšiny svojich známych, verí v pravú lásku. Je presvedčený, že keď natrafí na ženu svojich snov, bude vedieť, že je to tá pravá. A určite na ňu natrafí. Až na to, že... Bola zamilovaná do iného. Najlepšia priateľka úchvatnej slečny Hermiony Watsonovej, vždy vecná lady Lucinda Abernathyová, sa ponúkne, že ju Gregorymu pomôže získať. Lucy sa však zamiluje. Do Gregoryho! Až na to, že... Lucy je zasnúbená. A jej strýko nechce, aby zo zasnúbenia vycúvala, ani keď sa Gregory spamätá a uvedomí si, že práve Lucy, so svojím dôvtipom a slnečným úsmevom, mu rozbúchala srdce. A tak musí Gregory riskovať všetko, aby v momente, keď nadíde čas pobozkať nevestu, bol pri oltári ten, čo ju pobozká...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Pandora
Originální název:

On The Way To The Wedding , 2006


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na ceste k sobášu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (72)

Martina852
21.05.2024 4 z 5

Gregoryho díl nebyl úplně ten nejlepší, ale ani ne ten nejhorší.
Tím to zakončuji sérii sourozenců Bridgertonových. Červená knihovna se ráda opakuje, takže po přečtení všech dílů najednou vám může obsah připadat dosti podobný a hlavně předvídatelný.
Je to odpočinková četba bez nějakého velkého přemýšlení na deštivé dny.

zatoulane_knihy
06.04.2024 5 z 5

BRIDGERTONOVI PŘED SVATBOU

Příběh začal svatbou, ale ne našeho hrdiny. Ten přiběhl na poslední chvíli a snaží se překazit svatbu. Před 300lidmi jí řekne, že jí miluje a chce, aby si ona vzala JEHO.

Není to ten nejlepší začátek knihy, která se jmenuje PŘED SVATBOU? Než naše nevěsta odpoví příběh se přeruší a my se dostaneme dva měsíce před svatbou.

Bože můj už od začátku se mi to líbí přiznávám, že první půlka knihy mě extra nějak nenadchla, ale ten konec? Člověk si myslel že to bude romantická lehká linka, ale v tom díle nechyběla akce, střílení, únosy a napětí.

Opět si zde romantici najdou svoje. Romantická linka je zde super, neopětovaná láska a domluvená svatba je za mě super.

Srdce jsem měla až v žaludku. Postava Hermiony se mi nelíbila. Její chování a povaha mi nesedla..

Na druhou stranu je tu opět vidět jak rodina Bridgertonových drží při sobě. Nejvtipnější a ráznou postavou je zde Hyacint. Ta holka se mi každý příběhem líbí čím dál víc.

I když to byl příběh o posledním sourozenci z rodiny Bridgertonových, mě po dočtení opravdu mrzelo, že je to poslední (když nepočítám sequel). Líbila se mi tato série.


Medvědářka
01.04.2024 3 z 5

Za mě nejslabší díl z celé série.
Gregory a jeho vyvolená neurazí, ale nepředvedou ani nic moc nového. Tady šarm Bridgertonových mužů není takový jako u jiných bratrů z téhle rodiny.
Občas jsem si říkala, zda vůbec dočtu, ale z úcty k téhle sérii jsem knihu neodložila, protože jsem byla zvědavá, zda autorka přeci jen něčím nepřekvapí. Zda se tak stalo, si musíte zjistit sami.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Zvrácená pouta, Netvor a další knižní novinky (48. týden)

28.11.2022


Lvi na výsluní a další knižní novinky (22. týden)

29.05.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na ceste k sobášu v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených924x
ve Čtenářské výzvě33x
v Doporučených28x
v Knihotéce377x
v Chystám se číst148x
v Chci si koupit76x
v dalších seznamech10x