Můj tajný život přehled

Můj tajný život
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430849/bmid_muj-tajny-zivot-65faae0987ad8.png 3 199 199

Skutečný příběh luxusní společnice. Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice. Jestli jsem se něco za těch 5 let kdy jsem cestovala uspokojovat touhy gentlemanů z celého světa naučila, tak především, že „pravda je pružná“ Jmenuji se Lucie, jsem vzorná studentka, co nevidět doktorandka, dcera, vnučka, kamarádka, vášnivá golfistka, milovnice vína, překrásného spodního prádla, nadšená cestovatelka a excelentní lhářka, o které nikdo neví, že za její společnost muži platí. A tohle je příběh o mém druhém tajném životě... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj tajný život. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (70)

karaliene
včera 1 z 5

I když odhlédnu od osobních antipatií, tak je to prostě slabé. Informace se opakují ne jednou, ani dvakrát, ale klidně čtyřikrát nebo pětkrát; ve čtvrtině knihy tušíte, že příběh žádný vývoj mít nebude, v polovině už jste si tím jisti; napsané je nekonzistentní (mnohé, co autorka prezentovala jako nebe na zemi, později mezi řádky popřela, např. parafráze: 's tímhle klientem to narozdíl od jiných nikdy nedrhlo', přičemž ty jiné vždy prezentovala jako zalité sluncem).
Občas je nekvalitní příběh komepzován kvalitou jazyka, ale zde, bohužel, ne.
Od poloviny jsem se nudila, vývoj (resp.jeho absence) byl předvídatelný, ale dočetla jsem. Opravdu mě zajímalo, jestli kniha tak povrchně a stylizovaně, jak začala, taky skončí. A ano, skutečně jo...

HH77
22.08.2024

Nedocteno. Je to tolik jiný život než ten můj, že se mi to číst nechce. Dovedu si představit sem tam si něco přečíst na webu ale ztrácet čas nad celou knížkou ne.


Brigina
21.08.2024 5 z 5

Nečekala jsem nic moc, ale kniha mě příjemně překvapila. Proto jsem hodnocení přehvězdičkovala . Nejenže se dobře četla, ale bylo tam i dost úvah k zamyšlení o lidské přirozenosti. Samozřejmě to není román na nějakou knižní cenu, ale takové bývají málokdy čtivé. Kniha pobavila, donutila mě se i zamyslet. Jsem spokojená.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Můj tajný život v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených270x
ve Čtenářské výzvě32x
v Doporučených4x
v Knihotéce174x
v Chystám se číst91x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

erotika tajemství prostitutky

Autorovy knížky

2020  52%Můj tajný život
Skrýt reklamy