O knize Moje Pacifická hřebenovka

Na Pacifickou hřebenovku se ročně vydá několik tisíc lidí lidí, ale dokončí ji jen přibližně desetina z nich. Monika patří mezi ně. A to byla ještě před nedávnem bledou pacientkou s vážnými zdravotními potíži a psychickými problémy. Přesto se rozhodla změnit život a splnit si sen – projít pěšky celou Ameriku. Postavila se nemoci, poušti, omrzlinám, medvědům i pumám, které potkávala, když putovala sama divočinou. Pacifická hřebenovka ji tvrdě zkoušela. Naučila ji ale nezvdávat se.

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha slečny Moniky Benešové je silným a inspirativním příběhem. Autorka se otevřeně dělí o své osobní boje a překonávání překážek na cestě Pacifickou hřebenovkou. Čtenáři oceňují její upřímnost a humor, který dodává vyprávění lehkost. Mnozí byli dojati jejím odhodláním a proměnou, kterou během cesty prošla. Kniha motivuje a povzbuzuje, aby se lidé nevzdávali svých snů a věřili si, i když čelí těžkostem. Je to více než cestopis, je to osobní zpověď o hledání sebe sama a překonávání vlastních limitů. Více v komentářích.

Komu by se kniha Moje Pacifická hřebenovka mohla líbit?

• Čtenáři hledající inspiraci a motivaci
  • Milovníci osobních příběhů a zpovědí
  • Fanoušci dobrodružné literatury
  • Ti, kteří se zajímají o psychologii a osobní růst

Kniha Moje Pacifická hřebenovka v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně143x

Související novinka - Moje Pacifická hřebenovka

Knižní novinky (5. týden)

28.01.2019

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi