Mizení přehled

Mizení
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537945/bmid_mizeni-663925239d929.png 4 43 43

Mizení série

1. díl >

Každý cosi pomyslně hledá. Někdo lásku. Jiný vytržení ze stereotypního způsobu života, a někdo zabrousí dál, k něčemu tajemnějšímu, s čím by si obyčejní lidé neměli zahrávat. Michelle se již nějakou dobu zabývá mysteriemi, které jí zatím nepřinesly nijak zvláštní výsledky, přesto se v jeden večer zvrtnou v její nechtěné mizení. Neznámá pouštní krajina, kde se probouzí v domnění, že se jedná o pouhý sen, je jen začátek. Z neskutečně živého sna se stává děsivá realita, která ji vtáhne do světa, o kterém neměla ani tušení. Od té chvíle nabírá její život úplně jiné obrátky a aby to nebylo tak jednoduché, objeví se i dva záhadní muži, kteří se zapletou s jejím osudem. Realita je tam, kde končí sen a ožívá fantazie.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mizení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

Maki12
16.07.2024 5 z 5

Mizení hodně překvapilo. Nebyla jsem si jistá, jestli bude tento žánr pro mě, ale nakonec jsem se nedokázala odtrhnout. Běžně DR nečtu. Díky autorce dám jiným knihám šanci. Pro někoho může být příběh složitější, protože se neustále něco děje. Také emoce jednou v plném proudu. Já jsem byla nadšená. Děj nemá hluchá místa. Můj favorit je Sam a ženská postava asi malá Maii. Těším se na pokračování.

scarletblue
12.07.2024 1 z 5

Knížku jsem nakonec ani nedočetla. Prvky nadpřirozena byly zajímavé a řekla bych i promyšlené, ale vše kazily nesympatické postavy, které dělaly uhozená rozhodnutí. Snaha o co nejvíce erotických linek prostoupených nudným dějem, jako byl třeba výlet na raftu wtf. Snaha natahovat děj. Velké zklamání. Hodně slabý příběh. Ke knížce se určitě nevrátím.


Knihomolka97
24.06.2024 4 z 5

Mizení jsem četla na podzim v roce 2022 a byť se mi příběh líbil, měla jsem k němu určité výhrady. Především k příliš rychlému ději. Nyní vyšel rewrite, z původních +-250 stránek je najednou přes 400. A panečku, to je změna k lepšímu! Navíc i obálky jsou nesrovnatelné..

Michelle je hrdinka, která zkrátka nebude patřit mezi mé oblíbené. Občas jsem jí v duchu nadávala za její chování, rozhodování, které jsem nedokázala pochopit. I když znám důvod, proč to tak je (druhý díl jsem četla)... s některými jejími rozhodnutími prostěěě nesouhlasím. A celkově mi nesedí její povaha křehké květinky, která často brečí.

Kniha je napsaná z pohledu více postav, ale převážně vypráví samotná Michelle.
Autorka vymyslela příběh plný nepředvídatelných událostí, zvratů, zajímavých postav, temných i dojemných momentů a komplikované lásky - v hlavní roli milostný trojúhelník.

Ben vs Samuel. Oba přitažliví, oba záhadní. Michelle se zmítá v citech, k oběma ji to totiž silně táhne.. U mě osobně to na plné čáře vyhrál Sam. V mnoha ohledech mi sedl víc než Ben. To, jaký si vytvořil vztah s Maii, dcerou Michelle, byla třešinka. Fakt nevím, co by se muselo změnit, abych otočila. #tymsamuel

Žhavé scény a že jich je, jsou skvěle napsané a vážně stojí za to.
Hodně mě bavily postavy Mary a Tempta.
Malá Maii byla zlatíčko a upřímně mi přišla šikovnější než její máma. Ups.
V příběhu se toho děje opravdu hodně, když už to vypadá na poklidné čtení, bum, něco se stane a vše je úplně jinak. Je to příběh, který vás nenechá vydechnout a dostanete se na místa, která by vás nenapadla.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Mizení v seznamech

v Přečtených45x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce69x
v Chystám se číst55x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

erotické romány české romány fantasy romány

Autorovy další knížky

M. V. Jírová (p)
česká, 1988
2023  76%Chladný král
2013  86%Mizení
2014  93%Temné osudy