Chladný král přehled

M. V. Jírová (p)

Chladný král série

1. díl

Mladá dívka Mesilie žije v Chladném království plném zvrhlostí, násilí a vražd. Doposud unikala pozornosti jejich krutého krále, kterého není radno zaujmout, pokud nechcete, aby si na vás ukojil své zvrácené představy. Bohužel její vzpurná povaha k sobě nakonec přiláká jeho syna, prince Kardese, jenž jí dá pocítit na vlastní kůži, že nenávist nemá daleko k lásce. Odolá Mesilie princově temné vůli a zachrání si život? „Všechny se dobrovolně odevzdaly do mé smrtelné náruče, až na ni. Její vzdor upoutal mou pozornost, a teď si ji vezmu KOUSEK po KOUSKU!"... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chladný král. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

JustVea
05.11.2025

Tohle mě zaujalo pouze omylem. Někde jsem zahlédla nějakou zmínku, která mě uchvátila a já se pro tuto knihu nadchla tak, až jsem si ji pořídila. A byla to chyba. Tento žánr mi rozhodně není cizí. Čtu knihy, které jsou velmi drsné. Ale tohle bylo i na mě příliš. Knihu mám rozečtenou už velmi dlouho a jen proto, že ji mám stále v telefonu, se k ní občas vrátím. Bohužel jen na krátkou chvíli, než ji opět odložím.

Zvrhlý chlap, který si podmanil svět lstí. Jeho divný syn a holka, která nemá snad žádný povahový rys. Změť prazvláštních věcí, které by možná fungovaly, ale v tomto podání to není. Budoucnost smíchaná s minulostí, dark romance, fantasy... Je toho příliš a ani styl autorčina psaní mi nesedl.

Příznivce si to určitě najde, ale já nejsem jednou z nich.

všech 71 komentářů

Související novinky - Chladný král (0)

Kniha Chladný král v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně151x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Michala Věra Jírová také napsal(a)

M. V. Jírová (p)
česká, 1988