Medovník s pepřem přehled

Alena Adrianet Heinrichová

Skoro každá holka se někdy zamilovala do svého nejlepšího kamaráda, herce nebo zadaného kluka. Matyáš splňuje všechny body, včetně toho, že pro něj Adriana ztratila hlavu. Navíc jí osud hází do cesty jednu absurdní situaci za druhou. Má pocit, že žije v telenovele a nezbývá jí nic jiného, než se obrnit pořádnou dávkou sarkasmu, aby se z nejasných signálů nezbláznila. Jak to dopadne, když se na vás herecký idol nedívá z plakátu, ale přes roh stolu? To se dozvíte v komediálním románovém debutu z prostředí brněnských divadel.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Medovník s pepřem. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

retro-tessa
15.02.2025

I přesto, že kniha vyšla před nějakým tím pátkem, do ruky se mi dostala až teď a upřímně řečeno, jsem teprve na nějaké 39té stránce a jsem z toho vztahu nevztahu, co mezi sebou (ne)mají Matyáš s Adrianou mají. Možná dělám ukvapené závěr, ale zatím mně kniha nijak nenadchla.

všech 69 komentářů

Související novinky - Medovník s pepřem (1)

Billy Summers, Medovník s pepřem a další knižní novinky (20. týden)

15.05.2022

Alkohol je děvka, která prodá vaši sebeúctu nejnižší nabídce.

To není o tom, že si nevěřím, Matyáši. A pokud to tak někdy vypadá, věř, že je za tím něco úplně jinýho. Když nejsem spokojená se svým výkonem při rozhovoru nebo dobytou metou, je to proto, že vím, že mám na víc. Očekávám od sebe víc, protože vím, že na to zkrátka mám. A protože to chci.

všech 3 citátů najdete u autora

Kniha Medovník s pepřem v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně121x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Alena Adrianet Heinrichová také napsal(a)

2022  44%Medovník s pepřem
2023  69%Slovodějky