Medovník s pepřem přehled

Medovník s pepřem
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491262/bmid_medovnik-s-peprem-h2l-491262.png 2 145 145

Skoro každá holka se někdy zamilovala do svého nejlepšího kamaráda, herce nebo zadaného kluka. Matyáš splňuje všechny body, včetně toho, že pro něj Adriana ztratila hlavu. Navíc jí osud hází do cesty jednu absurdní situaci za druhou. Má pocit, že žije v telenovele a nezbývá jí nic jiného, než se obrnit pořádnou dávkou sarkasmu, aby se z nejasných signálů nezbláznila. Jak to dopadne, když se na vás herecký idol nedívá z plakátu, ale přes roh stolu? To se dozvíte v komediálním románovém debutu z prostředí brněnských divadel.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Medovník s pepřem. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (66)

Ayna
19.09.2024 4 z 5

Dokážu ocenit poctivej kousek sebemrskačství. Nebo mi možná jen dělá škodolibou radost číst si další barvitý popis toho, že všichni ten život pytlíkujem, jak umíme. Určitá repetitivnost a "absence" děje mi nevadila, ale přece jen to mohlo být kratší, ke konci už to ztrácelo dech. V posledních cca čtyřech kapitolách ho to ale zase popadlo, takže za mě dobrý.

SysaKr
13.07.2024 2 z 5

Zaujala mě anotace a začátek byl fajn. Pak se to ale točilo pořád dokola, jak ona ho chce a vlastně chyběl nějaký děj. Tam nebylo vůbec poznat, čím jí ten kluk tak pobláznil, navíc části psané kurzívou , v těch jsem se ztrácela a nakonec to dojelo na to že postavy vlastně nemají žádnou hloubku.


Cojezoe
26.05.2024 5 z 5

A mně se to líbilo. Bez žádných milionkrát ohraných romantických tropů. Štiplavé jako život sám. Hlavní hrdinka se občas chová jako kráva, ale o to to bylo celé uvěřitelnější. Chovala jsem se v tomhle věku dost podobně. Četba odsejpala, ráda jsem se ke knížce vracela a teď s odstupem mi ten příběh docela chybí a klidně bych snesla pokračování.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Billy Summers, Medovník s pepřem a další knižní novinky (20. týden)

15.05.2022


Citáty z knihy (3)

Alkohol je děvka, která prodá vaši sebeúctu nejnižší nabídce.


To není o tom, že si nevěřím, Matyáši. A pokud to tak někdy vypadá, věř, že je za tím něco úplně jinýho. Když nejsem spokojená se svým výkonem při rozhovoru nebo dobytou metou, je to proto, že vím, že mám na víc. Očekávám od sebe víc, protože vím, že na to zkrátka mám. A protože to chci.


Občas něco prostě víme, ale dusíme to v sobě. Hodíme na to kupu polštářů a pro jistotu pár plakátů Justina Biebera, abychom se toho fakt nikdy nedotkli.


Kniha Medovník s pepřem v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených151x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených3x
v Knihotéce117x
v Chystám se číst85x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech7x

Štítky knihy

Brno humor česká literatura divadlo romantika

Autorovy další knížky

2022  45%Medovník s pepřem
2023  71%Slovodějky
Skrýt reklamy