Podzimní blues přehled

Podzimní blues https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/118901/podzimni-blues-118901.jpg 4 53 53

Marie Kovandová série

< 3. díl >

Marie Kovandová dostane nabídku, aby pro podnikatele Landu tlumočila během návštěvy jeho zahraničního hosta. Při procházce v lese však najde tělo zavražděného muže. Je jím ekologický aktivista Zouhar, který bojoval proti otevření kamenolomu na nedalekém kopci. Marie se dozvídá o starém nepřátelství mezi Landou a Zouharem, ale i o současnějších vztazích v životě zavražděného. Když Marie najde jednoho rána pode dveřmi anonymní dopis a Zouharova sestra má vážnou autonehodu, začíná jít do tuhého.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podzimní blues. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

babystar
01.10.2023 4 z 5

Třetí příběh s Marií Kovandovou na téma "zoufalí lidé dělají zoufalé věci". Tentokrát je Marie důležitou svědkyní, která objevila mrtvolu. Zatím co policie hledá pachatele podle pravidel vyšetřování, Marie nechtěně sbírá střípky událostí, až se jí vyloupne obraz vraha.

Iki1
29.09.2023 3 z 5

V této edici patří Podzimní blues k mírně nadprůměrným detektivkám. Po velmi dobrém rozjezdu přichází trochu nudný střed a poté svižný konec, který parádně odsýpal a přinesl pro mne nečekané odhalení. Autorčin jazyk je jednoduchý, předkládá nám životné hlavní postavy, hezky charakterizuje venkovské prostředí. Jedná se o nenáročné, odpočinkové čtení pro pár podvečerů.


Len2očka
18.09.2022 4 z 5

Čtu průběžně celou tuto sérii a moc mě to baví,za mě prostě velká spokojenost.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Podzimní blues v seznamech

v Přečtených73x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených1x
v Knihotéce74x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x