Manželovo tajemství přehled

Manželovo tajemství https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408909/bmid_manzelovo-tajemstvi-BaD-408909.jpg 4 2883 2883

2. vydání. Moje drahá Cecilie, pokud tohle čteš, tak jsem už mrtvý… Představte si, že najdete dopis, který vám manžel napsal s tím, že jej máte otevřít až po jeho smrti. Představte si také, že dopis obsahuje jeho nejhlubší temné tajemství – něco s potenciálem zničit nejen život, který jste společně vybudovali, ale i životy druhých.. Představte si tedy, že jste narazila na takový dopis, ale váš manžel stále žije... Otevřete ho? Cecilia Fitzpatricková má všechno, co by si člověk mohl přát; je úspěšná v práci, oblíbená mezi lidmi a především má tři krásné dcery a spokojené manželství. Její život je řádný a neposkvrněný jako její domov. Dopis jejího manžela, který měl být objeven až po jeho smrti, ale všechno změní...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Husband´s Secret , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manželovo tajemství. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (757)

Michaellla
včera 5 z 5

Tak od této knihy se neodtrhnete :)

petraj30
10.05.2024 4 z 5

Co by bylo kdyby..? Tuhle otázku si pokládá řada z nás, stejně tak i hrdinové této knihy.
Jak by nás to poznamenalo kdybychom se v určitých chvílích rozhodli jinak? A to je oč tu běží. Jen zdánlivě obyčejná kniha zdánlivě obyčejných lidí.
Chvilku mi trvalo než jsem si zvykla na styl psaní a všechna jména kolem. Vadil mi i popis všemožných detailů do nejmenších podrobností. Nicméně se mi postupem stránek příběh začal líbit. I když důležitá pointa příběhu byla vyzrazena brzy, neztrácelo to spád a častokrát jsem se ptala, jak to asi dopadne. Ovšem, to, jak to nakonec dopadlo byla pořádná rána a epilog byl tím naprosto nejlepším epilogem, co jsem kdy měla možnost číst a myslím, že na žádný takový už zřejmě nenarazím.
Až na vleklý začátek, to byla slušná jízda


Mrňous1
08.05.2024 4 z 5

Opravdu dobře napsaná kniha, která se mi jen netrefila do duševního rozpoložení, takže jsem s ní chvilkami bojovala, ale autorka očividně psát umí. Téma zajímavé, postavy uvěřitelné, žádná vyloženě pozitivní nebo vyloženě negativní a i epilog k zamyšlení. Kniha určitě stojí za přečtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (3)

Nikdo z nás nemá tušení, jakými všemožnými směry se naše životy mohly ubírat a možná i ubírat měly. Nejspíš je to jen dobře. Některá tajemství by měly zůstat tajemstvím navěky. Můžete se zeptat Pandory.


V našich životech je tolik tajemství, která nikdy nepoznáme.


Padnout do osidel lásky je snadné. Padat dovede každy. Udržet se, to je to, co je na tom tak těžké.


Kniha Manželovo tajemství v seznamech

v Právě čtených49x
v Přečtených4 435x
ve Čtenářské výzvě421x
v Doporučených196x
v Knihotéce953x
v Chystám se číst1 125x
v Chci si koupit276x
v dalších seznamech28x