Manželka na útěku přehled

Manželka na útěku https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516521/bmid_manzelka-na-uteku-yL6-516521.jpeg 4 22 22

Connie už má svého nudného života plné zuby. Pečuje o domácnost, hlídá vnoučata, dělá taxikářku manželovi a při tom všem se cítí nenaplněná a přehlížená. Jednoho dne pohár trpělivosti přeteče, Connie se sbalí a ve svém otlučeném Fordu vyrazí z jihu Anglie na sever až do Skotska. Nečekaná dobrodružství jí pomohou objevit, po čem skutečně touží, a Connie stojí před rozhodnutím, zda se vůbec vrátit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Alpress
Originální název:

The Runaway Wife , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manželka na útěku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

cori
17.10.2023 3 z 5

Connie jednoho dne dojde trpělivost s pozicí služky, chůvy, pečovatelky a taxikářky, nasedne do auta a odjíždí na sever nalézt sama sebe. Na své cestě se seznamuje s mnoha zajímavými lidmi, s nimiž se spřátelí. Dojemné je setkání s tanečnicí Jeannie, která se chce dožít devadesátky, i s ženami, které zažily domácí násilí. Poklidné roadmovie s milými a přátelskými lidmi pohladí po duši a přímo vybízí k výletu pryč z každodenního stereotypu.

kusma
25.08.2023 3 z 5

Kniha se mi četla dobře, líbil se mi hlavně začátek. Bylo to takové milé, letní počtení. A toho vína a ginu, jako na flámu, ale proč ne.


alnahu
08.07.2023 3 z 5

Příběh ženy -manželky,maminky,babičky, která se ve své rodině cítí nedoceněná a v podstatě ,jako služka .A tak si jednoho dne řekne a dost sedne do svého autíčka a vyrazí do Skotska - cestou prožije spoustu dobrodružství a vůbec se jí nechce zpět domů. Tato kniha mě příliš nenadchla.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Dvůr zázraků, Pohádka a další knižní novinky (21. týden)

21.05.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Manželka na útěku v seznamech

v Přečtených26x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce52x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech2x