Scénář lásky přehled

Scénář lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209179/mid_scenar-lasky-8bP-209179.jpg 4 204 204

Love série

< 2. díl

On, populární herec, jdoucí z filmu do filmu, a ona, majitelka hospůdky v malém městě, zklamaná láskou... Jednoho slunného odpoledne jim osud zkříží cestu a stane se, co nikdo nečeká. Začíná romance přímo hollywoodská, ale její hrdinové o kamery, obdiv a slávu nestojí. Ryan Christensen, obletovaná hvězda, a skromná Taryn Mitchellová ze Seaportu zjišťují, že vlastně chtějí od života totéž: klid, soukromí a pevný láskyplný vztah. A za ten je třeba bojovat, i když překážky číhají na každém rohu! Je však pouto mezi Ryanem a Taryn dost pevné na to, aby přečkalo palcové titulky v bulváru, všudypřítomné objektivy fotoaparátů a žárlivé fanynky, které si usmyslely získat idol Hollywoodu pro sebe a ve svém odhodlání jsou ochotny jít doslova přes mrtvoly? Příběh Ryana a Taryn a jejich Lásky bez scénáře pokračuje! Erotická série Love (2)... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Love Unrehearsed , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Scénář lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

lihate
26.04.2021 5 z 5

"Bohužel, kostry bývalých vztahů někdy nejsou bezpečně pohřbeny, ale straší ve skříni. Občas se mrtví nevysvětlitelně proberou a povede se jim vytáhnout své prašivé zadky z toho temného kouta, kam je člověk zastrčil."

Tenhle díl se mi líbil víc, než první. Rychleji odsejpal a četl se skoro sám. Hrozně jsem se sžila s Ryanem a Taryn. Zamilovala jsem si je a myslím, že bych zvládla přečíst dalších několik knih o nich. Je zvláštní, že o téhle straně života celebrit často nepřemýšlíme. Jakoby byli celebrity automaticky nějaký nadlidi a přitom jsou to jen obyčejní lidé, co dělají svou práci a chtějí žít svůj život. Bláznivá realita. Celý ten svět okolo herectví je fascinující a nepřestává mě udivovat. Autorka vše popsala celkem podrobně, upřímně a přirozeně. Všude jsou lidé, co vám chtějí jen ublížit, proto je těžké najít ty, které vás chtějí milovat. A svět na živo je hezký i když prší.

„Co nám vždycky říkala tvá máma?“
„Že ksindl se najde na každém rohu ulice, ale chlapa se zlatým srdcem se máme držet?“
„Ne, to ne. To bylo taky dobrý, ale já myslela něco jiného. Že by sis měla dát pozor, aby tě chlap miloval
víc, než ty miluješ jeho.“

suzanne1997
06.09.2020 5 z 5

Pokračování lásky bez scénáře pokračuje stejně lehce jako první díl. Postavy opět prožívají nejednu strast, ale i radost. Autorka zachází do podrobností, jakoby se s celým dějem až příliš mazlila - piplala. A to je podle mě jedině dobře. Každý krok hrdinů opět přesně zapadá do děje a od příběhu prostě nelze odtrhnout oči. Další plus příběhu je, že autorka v obou dílech podněcuje čtenářovu fantazii, příběhy všech postav se krásně prolínají a líbí se mi, že se autorka nevěnuje jen hlavním postavám. Čtení jsem si doslova a do písmene užívala, nevadily by mi ani další dvě stovky stran. Tak moc jsem si Taryn a Ryana zamilovala. Knížku s radostí zařadím do své knihovny, abych se k ní a dalším příběhům mohla opakovaně vracet.


LenRan
15.01.2020 4 z 5

Celý příběh byl moc hezký. Námět je dost neoriginální, ale zpracování bylo velmi detailní a uvěřitelné. Příběh plynul docela pomalu, alespoň ze začátku, ale nevadilo mi to, užívala jsem si to. Jedinou vadou na kráse byly Taryiny neustále opakující se nejistoty. Ze začátku jsem to chápala, ale tady v druhém díle už to nemělo co dělat.
Pokud u nás vyjde 3.díl o Mikovi a Marii, určitě si ho pořídím.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Bohužel, kostry bývalých vztahů někdy nejsou bezpečně pohřbeny, ale straší ve skříni. Občas se mrtví nevysvětlitelně proberou a povede se jim vytáhnout své prašivé zadky z toho temného kouta, kam je člověk zastrčil.


Kniha Scénář lásky v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených350x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených23x
v Knihotéce175x
v Chystám se číst79x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech2x