Nádherné vykoupení přehled

Nádherné vykoupení https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214713/mid_nadherne-vykoupeni-214713.jpg 4 291 291

V ohromujícím závěru Kroniky prokletých zaklínačů má Ethan po tragických událostech Osmnáctého měsíce jeden jediný cíl: najít cestu zpátky ke své milované Leně. Ta se v Gatlinu snaží o totéž a chce Ethana zpátky za každou cenu. Ale nebezpečí číhá všude a jejich úsilí možná nebude stačit k tomu,...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nádherné vykoupení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (39)

roman9276
24.11.2023 4 z 5

Už jsem na to prostě starej. Kdysi jsem to miloval, ale jak má člověk více a více načteno, tak už je to bohužel slabší. Svět byl vystavěný dobře, ale už to bylo natahované a příběh se dal zpracovat jinak a lépe. Svět zaklínačů mám hodně rád, ale s odstupem času je to oproti jiným fantasy knihám slabota. Postavu Ethana jsem si oblíbil, ale celá ta teen romance mi nepřišla nějak moc uvěřitelná. Na knihy nezanevřu, jednou se k nim zase vrátím.

JointlieKat94
17.09.2022 5 z 5

U předchozí knihy jsem popsala svůj problém s předčasným rozečtením této knihy a teď se hrdě hlásím k jejímu dočtení. Jsem nadšená. Jsem zamilovaná. Jsem šťastná. A taky jsem vděčná za letošní Čtenářskou výzvu, která mě po letech "dokopala" k přečtení. :) úkol byl jasný, najít autora o 22 let staršího, než jsem já. Ze seznamu mi tedy padla do oka Kami, a díky za to. :) Velké díky patří i mému zaměstnavateli, který mi dovoluje číst o noční směny (vlastně o tom ani neví, ale..) a díky za tento pracovní týden, který mi dovolil přečíst dokonce dvě knihy z této série! Úžasný! :D

Tento díl se mi z celé série líbil asi nejvíc? Vlastně netuším, všechny jsem hltala stejně (krom druhého, přiznávám!). A to nepatřím do "cílové skupiny čtenářů", ale prostě tohle nejde nemilovat! Chvílemi jsem se řehtala jak blázen, chvílemi jsem plakala, nebo hrozně smutnila..

Tady to bylo naplněný akcí, láskou, obětováním se a velké důvěře. Hltala jsem stránku po stránce, slovo od slova, čím dál víc jsem si zamilovávala Ethana, děj i postavy.. všichni mi teď budou chybět a netuším, jak bez nich budu žít dál. Co teď mám číst? Bude mi moc chybět Ethanova moudrost a odvaha, Linkovo humor a vtípky, Ridleyina lízátka a její Temnota, Liv a John, Macon a jeho vždy čistej oblek a super styl, teta Marian a dokonce i Lena. Ale nejvíc, nejvíc mi bude chybět Amma. Její láska, její obětování, její vaření a luštění křížovek. Její věštění a mluvení. Celá ona.

Miluju to. Miluju celou sérii a mé hodnocení je velmi kladné. 5* za 4 úžasné díly dvou autorek. Díky moc, moc ráda se k sérii brzy vrátím. Jsem nadšená!


knihomolka13
22.08.2018 4 z 5

Docela hezké ukončení...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nádherné vykoupení v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených484x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených17x
v Knihotéce247x
v Chystám se číst188x
v Chci si koupit64x
v dalších seznamech9x

Autorovy další knížky

Kami Garcia
americká, 1972
2011  75%Nádherné bytosti
2011  76%Nádherná temnota
2013  77%Nádherné vykoupení
2012  78%Nádherný zmatek
2022  77%Raven