Nádherné bytosti přehled
Kronika prokletých zaklínačů série
1. díl >
Ethan žije v městečku Gatlin v Jižní Karolíně celý život, stejně jako celé generace jeho rodiny. A jedno ví bezpečně – tady se nikdy nic nemění, nikdy se nic neděje. Pak se však objeví Lena Duchannesová a najednou není nic takové, jako bylo dřív. Ethan postupně zjišťuje, že výstřední, zvláštní, nešťastná a nesmírně přitažlivá Lena je z rodiny mocných Zaklínačů a o jejích šestnáctých narozeninách na ni má dopadnout kletba – kletba, která ohrožuje její život. Lenu a Ethana však k sobě váže hlubší pouto, než kterýkoli z nich tuší, a Ethan je možná Leninou jedinou nadějí.... celý text
Originální název: Caster Chronicles: Beautiful Creatures, 2009
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha Nádherné bytosti oslovila široké spektrum čtenářů, přestože je primárně určena mladšímu publiku. Příběh se zaměřuje na romantické prvky a fantastické prvky, které mnozí čtenáři hodnotí jako zajímavé, ale zároveň i nedostatečně rozvinuté. Někteří čtenáři vyjadřují obavy z pomalého tempa vyprávění a nedostatku akce. Ostatní však oceňují humorné dialogy a atmosféru, kterou příběh vytváří, a těší se na pokračování série. Celkově kniha vyvolává smíšené pocity, ale má své příznivce i kritiky. Více v komentářích.
Komu by se kniha Nádherné bytosti mohla líbit?
- Fanoušci romantické fantasy
- Čtenáři hledající oddechové čtení
- Milovníci příběhů o dospívání
- Ti, kteří mají rádi příběhy s tajemnem
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nádherné bytosti. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 138 komentářůSouvisející novinky - Nádherné bytosti (0)
Kniha Nádherné bytosti v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 17x |
| v Chci si koupit | 109x |
| v dalších seznamech | 19x |

85 %
75 %
Nejdřív jsem viděla filmové zpracování a to mě zaujalo. Takže jsem si i přečetla knihu a nelituju. Bylo to příjemné čtení.