Vášeň přehled

Vášeň
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483556/bmid_vasen-TkT-483556.png 3 375 375

Královská sága série

1. díl >

Clara Bishopová právě odpromovala na Oxfordu. Po zlých zkušenostech ze vztahu, který nedávno ukončila, nemá ani v nejmenším zájem vyhledávat nové známosti a raději se chce soustředit na své první skutečné zaměstnání. Na naléhání své nejlepší kamarádky a kolegyně ze studií Belle se ale účastní promočního večírku. Belle má v úmyslu seznámit Claru se svým starším bratrem, ale její iniciativa se nesetká s úspěchem. Ve snaze uniknout Belliným dohazovačským plánům se Clara vzdaluje davu a zatouží po tom, co je jí z podstaty bližší než společenský život – po samotě a soukromí. Osud však rozdal jiné karty. Stranou probíhající party se totiž ukrývá ještě někdo. Když ten neznámý přitažlivý a tajemný muž Claru nakonec za podivných okolností políbí, Clara ještě netuší, že těch pár letmých okamžiků, které nemůže dostat z hlavy, obrátí celý její život vzhůru nohama. Velmi brzy se totiž dozví, že ten povědomý cizinec nebyl nikdo jiný než princ Alexander z Cambridge, černá ovce královské rodiny a následník trůnu. Brzy se znovu setkají a roztočí se soukolí plné nebezpečí, nedorozumění, sexu a pochybností. Navíc jsou na každém kroku senzacechtiví paparazzi, kteří se neštítí ničeho. Clara i Alexander si nesou temná a tíživá tajemství z minulosti, a ta je mohou buď důvěrně sblížit, nebo naprosto rozdělit.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Command Me, 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vášeň. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (89)

MagdalénaHa
předevčírem 2 z 5

Tahle kniha je na první pohled nabitá emocemi, zvraty i vášní. Ve skutečnosti to ale nějak nefunguje. Povrchní, prvoplánový příběh je hodně jednoduchý, láska mezi hrdiny nějak pubertálně nepřesvědčivá a chemie je sice mnoho a mnohokrát popsaná, ale ne moc prožitá - po pár scénách působí pikantní situace poněkud nudně, respektive přímo směšně. Na to, že jdou oba hrdinové psychicky narušení, není tento aspekt nijak do hloubky propracován. Nakonec jde tedy jen o sex, ale ten je tak trochu anti-sexy.

Ciarra
14.07.2024 5 z 5

Přečteno za půl dne, jako odechovku a zpestření volného dne rozhodně doporučuji. Konec otevřený, ale do dalšího dílu zřejmě nepůjdu.


Katka_Malfoy
13.07.2024 1 z 5

Koupila jsem si ji, protože jsem chtěla sexuální scénky. Ty jsem dostala, ale... byli tak odbyté, čekala jsem víc. Ne maximálně tři stránky. A že jsou to krátké stránky.
Také jsem očekávala nějaký děj, který by dával smysl. Nic.
Byl to jako Wattpad příběh napsaný třináctiletou dívkou, ale při dospívání tam přidala sex. scény a vulgárnosti.
A navíc se mi nelíbí, jak je to napsané, to dávám vinu překladateli, viz číča.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 právě čtených knih podle uživatelů (únor)

15.02.2022


Knižní novinky (4. týden)

23.01.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vášeň v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených525x
ve Čtenářské výzvě55x
v Doporučených10x
v Knihotéce402x
v Chystám se číst247x
v Chci si koupit39x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Geneva Lee
americká
2022  59%Vášeň
2022  69%Chtíč
2023  80%Láska
2023  73%Sen
2024  %Polibek
Skrýt reklamy