Kouzla na obzoru přehled

Kouzla na obzoru https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535696/bmid_kouzla-na-obzoru-660fc5880e341.jpg 4 154 154

Erilian série

< 2. díl >

Život v čarodějném městě Erilian se zdá být až pohádkově idylický. Kiařina dcera Zia, mladá spisovatelka, rebelka a čarodějka v jedné osobě, tento názor nesdílí. Jedné letní noci se rozhodne vzít svůj osud do vlastních rukou a uteče z domu. Na palubě plachetnice Bílý delfín se vydá na jihovýchod, odhodlaná zažít senzační prázdniny a najít inspiraci pro svoji knihu. Netuší ale, že pluje vstříc velkým tajemstvím, která dlouhá léta spala za obzorem. Druhý díl čarodějné fantasy trilogie.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzla na obzoru. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (29)

ZůzaSomolka
22.04.2024 5 z 5

Skvělé, skvělé a zase skvělé. Příběhy z tohodle vymyšleného světa se mi moc líbí, styl autorky mi sedí a je čtivý. Začátek mě teda tolik nechytl a byla jsem trochu rozmrzelá, že jsme opustili hrdinku z předešlé knihy. Ale jakmile se tam objevil Simeon, čtení jsem si vyloženě užívala.

janca6129
13.07.2022 4 z 5

Tohle bylo moc příjemné čtení – a o dost vyzrálejší než jednička, co se týče stylu vyprávění.

Na rozdíl od Města čarodějů byla Kouzla na obzoru akčnější, protkané cizokrajnými vůněmi, kouzly i tvory a čtivější. Líbilo se mi, že nepokračují Kiařina dobrodružství, ale navazuje na ně její dcera.

Trochu rozpačitá jsem byla ze závěru, který na můj vkus působil až moc urychleně, a z korektury – ta bohužel pokulhávala i u prvního dílu.

Nicméně i tak se jedná o jedno z nejkrásnějších a nejpohádkovějších YA fantasy počinů, co jsem od našich autorů dosud četla. :)


Sandalkar
16.12.2021 5 z 5

Mnohem vyzralejsi nez prvni dil. Pribeh slapal od sameho zacatku, Zia byla bezva a hlavne uveritelna (revolta vuci rodicum, drzkatost, jit do vseho naplno) a Simeon ji byl skvelym partakem nejen do do slovnich prestrelek.
Moc hezke, tesim se na zaverecny dil.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kouzla na obzoru v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených239x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených24x
v Knihotéce107x
v Chystám se číst51x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech2x