Komediant / Rorschach přehled

Komediant / Rorschach https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479358/bmid_komediant-rorschach-fmN-479358.jpg 4 77 77

Před Strážci série

< 2. díl >

Morálka Edwarda Blaka je temná a rozporuplná, skoro jako jeho černý smysl pro humor. Ale přestože jsou morální zásady tohoto ctižádostivého muže pochybné, je jisté, že svou práci zastane, i když je špinavá. Tentokrát ho tajná služba vyšle do Vietnamu a KOMEDIANT tak přijde na bojiště, aby se smál naposledy. U Waltera Kovacse bylo už od dětství jasné, že má na rozdíl od všech ostatních vrozený smysl pro spravedlnost. Z nechuti nad hříšností světa kolem sebe se z něj stal vigilant známý jako Rorschach. Jako maskovaný hrdina Walter vidí příkrý, černobílý kontrast mezi dobrem a zlem a nastoluje spravedlnost tak, jak uzná za vhodné. V této knize najdete sebrané komiksy PŘED STRÁŽCI: KOMEDIANT č. 1–6 a PŘED STRÁŽCI: RORSCHACH č. 1–4.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Comedian / Rorschach: Deluxe Edition , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Komediant / Rorschach. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

mirec88
25.05.2024 3 z 5

Mierne som sklamaný z tohto diela. Ako aj Komediantov, tak Rorschachov príbeh mi prišli ako priemerné prinajlepšom. Kresba sa mi páčila, ale príbehy také nemastné-neslané. Neodporúčam. Ani ako doplnenie sveta Strážcov to nebolo bohvieako dobré.

Profesorskey
26.09.2023 1 z 5

Možná za to může mé přehnané očekávání. Možná za to může to, že Rorschacha považuju za velmi uvěřitelnou postavu. A Komedianta za solidního šílence. A že mám oba velmi rád... Možná jsem k tomuto dílu měl přistoupit jinak než se svým absolutním nadšením... které vyprchalo velmi rychle.


Hor89
27.02.2023 1 z 5

Po předchozím výborném díle je pro mě druhý díl zklamáním. Oba příběhy napsal Brian Azzarello a bohužel nelíbil se mi ani jeden. První příběh - Komediant má povedenou kresbu J. G. Jonese, ale scénář mě vůbec nezaujal - je v něm spoustu zbytečných odboček a je zbytečně překombinovaný - prokrácení by mu prospělo. Děj druhého komiksu (Rorschach) je nemastný/neslaný a navíc se mi nelíbila ani kresba Lea Bermeja. První komiks dvě hvězdy, druhý jedna, celkové hodnocení jeden a půl hvězdy.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (10. - 19. 3.)

10.03.2014


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Komediant / Rorschach v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených99x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce58x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit15x

Autoři knihy

Brian Azzarello
americká, 1962
Lee Bermejo
americká
J. G. Jones
americká