Keď sa nájde přehled

Keď sa nájde https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497634/bmid_ked-sa-najde-qn5-497634.jpg 4 139 139

Pavučina z klamstiev je lepkavá. Naomi vždy túžila po rodine, ale pre ťažké popôrodné depresie prišla o všetko. Manžel Aiden od nej odišiel a vzal so sebou aj dcérku Freyu. Naomi ostala len farma po rodičoch a lieky na spanie, od ktorých sa stala závislou. Po troch rokoch dostáva druhú šancu a Freya u nej môže stráviť celú noc. Všetko sa vyvíja dobre až do nasledujúceho rána, keď nájde Freyu pod schodiskom mŕtvu. Naomi sa v panike premietnu pred očami všetky možné scenáre. Zúfalá zavolá Aidenovi, namiesto pravdy však tvrdí, že ich dcéra zmizla. Než si stihne uvedomiť následky, podobne vypovedá aj na polícii. Čoraz viac sa zamotáva do vlastných lží a pochybností. Čo sa v tú noc naozaj stalo? Mohla nejako zapríčiniť dcérinu smrť alebo je pravda desivejšia než jej klamstvo? Jedno je však isté. Každá lož raz vyjde na povrch.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

When They Find Her , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Keď sa nájde. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (40)

Terka1975
20.01.2024 3 z 5

Souhlasím ve všem s čtenářkoU Kekik, jednoduchá zápletka, děj je místy napínavý, místy se stále ztrácíte a znovu vracíte v kole myšlenek Naomi a děj se tím úplně zastavuje. To dělá z knihy stroj, který se zadrhnul. A motiv a vše kolem je moc překombinovaný. Není zde ani zcela kladná postava. Ale abych jen nekritizovala. Kniha se až na ty zadrhávací momenty čte dobře a nutí vás dočíst až do konce. Kdo má rád myšlenkové pochody, tak ho asi kniha uspokojí.

Kekik
30.11.2023 3 z 5

V záplavě thrillerů za mě velký podprůměr. Zajímavý námět, ale bohužel mně moc neseděl styl psaní. Bylo tam na mě příliš mnoho myšlenek Naomi. Kdo je viníkem mně došlo poměrně brzy. Ke konci mě kniha bavila nejvíce, v některých momentech až skoro rozbrečela.
Nevím, zdali je na vině překlad, ale slovo "děcko" mně úplně trhalo srdce. Tak se vyjadřovat o dítěti není hezké. Zvláště když to slovo zazní (nikoliv jen) z úst pana soudce.
Je mi líto všech dětí, které postihl osud jako Freyu. Kdo je na vině, není třeba psát.


andrea0221
20.11.2023 5 z 5

Za mne se to četlo velice dobře, někdo kritizuje to neustále niterné rozebírání, ale podle mne to vykreslovalo myšlenkové pochody hlavní hrdinky a důvody proč některé věci dělala tak jak dělala a rozuzlení hodně zajímavé.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Vládce džinů, Spálené mosty a další knižní novinky (33. týden)

14.08.2022


Knižní novinky (45. týden)

07.11.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Keď sa nájde v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených178x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených7x
v Knihotéce123x
v Chystám se číst132x
v Chci si koupit34x
v dalších seznamech3x