Ježíš – lékař těla i duše přehled

Ježíš – lékař těla i duše https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108308/bmid_jezis-lekar-tela-i-duse-bw9-108308.jpg 5 30 30

Kniha je přepisem přednášek z exercicií na téma vnitřního uzdravení. Konec téměř každé kapitoly tvoří modlitba P. Eliase, která shrnuje dané téma. Chybí zde však nejdůležitější část exercicií, a to je osobní modlitba. Chcete-li mít z knihy opravdu užitek, je třeba, abyste každou kapitolu probrali s Ježíšem osobně – v modlitbě. Tématu vnitřní uzdravení hrozí nebezpečí, že informace zůstanou jen v rozumu, nepřejdou do srdce, a náš život se nezmění.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus Náboženství
Vydáno: , Karmelitánské nakladatelství
Originální název:

Ježiš, môj uzdravovateľ , 2002


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ježíš – lékař těla i duše. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Emik87
22.02.2024 5 z 5

Přednášky otce Eliase na toto téma vždy byly naprosto úžasným zážitkem, obzvlášť, když byl člověk přítomen naživo. A jejich přepis a úprava do knihy jsou naprosto potřeba, aby po nich člověk mohl kdykoliv sáhnout. Úžasné čtení.

Chesterton
27.11.2023 3 z 5

Už jsem četla docela dost dávno. Taky jsem poslouchala přednášky . . .
Nejvíc jsem asi zde rozpačitá z žánrového zařazení: Esoterika, astrologie, okultismus!! Nemám úplně teď knihu v ruce, abych zkontrolovala řazení podle NK ČR, ale Karmelitánskému nakladatelství tento žánr rozhodně moc nepřísluší . . .

Z obsahu jsem byla taky nepatrně rozpačitá, ale nejsem teolog a externí recenze tady chybí . . .
Asi si budu v dohledné době muset knihu někde sehnat, abych mohla posoudit, zda je větší část pravdy na straně pěti hvězdiček nebo jedné od kolegy Shindo :o)
Za mě tři.
Ovšem exorcisté jsou v současnosti reálná a často velice potřebná služba katolické církve, o tom žádná . . .


Shindo
18.06.2023 1 z 5

Ešte ako katolík som bol z knihy nadšený. Po tom, čo som dal viere zbohom, mi aj táto kniha prestala dávať zmysel. Veriacemu človeku, ktorý potrebuje vysvetlenie vecí a pohladenie v ťažkých časoch ale môže pomôcť.

Autora samotného však vnímam ako kontroverzného tmára strašiaceho ľudí. Exorcisti v 21. storočí nemajú čo hľadať a ak tomu niekto verí, rovnako môže veriť aj v jednorožce alebo Miyazakiho černočerňákov.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ježíš – lékař těla i duše v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených38x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených9x
v Knihotéce24x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit4x