Zaslíbená přehled

Zaslíbená https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/318865/bmid_jedna-noc-1-zaslibena-VwS-318865.jpg 4 355 355

Jedna noc série

1. díl >

Další román Jodi Ellen Malpasové Livy ještě nikdy nezažila takovou vášeň jako teď. Dokonale krásný a záhadný Miller Hart ji uchvátil od prvního setkání, od prvního okamžiku, kdy ho uviděla. Fascinuje ji, a ona fascinuje jeho. Dokáže předvídat její nejtajnější myšlenky, kterých se bojí i ona sama. Svádí ji mnoha způsoby, miluje se s ní mnoha způsoby a stále více ji zatahuje hlouběji do svého nebezpečného světa. Miller je ale připraven Livy ochránit, děj se co děj, i kdyby měl riskovat svůj vlastní život. Na to je také připraven. Ale jeho tajemná minulost není to jediné, co ohrožuje jejich společnou budoucnost...... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)
Originální název:

Promised , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zaslíbená. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (72)

_wejunkaa_
31.03.2024 5 z 5

Zaslíbená, úvodní díl série Jedna noc, slibuje kombinaci napětí, romantiky a také vášnivého sexu a nekončící romantiky. Při přečtení prvních stránek, jsem vůbec netušila, co od knihy nebo autorky samotné čekat. Samotná kniha od Jodi Ellen Malpas bylo první dílo, které jsem od ní kdy četla. Rozložení příběhu bylo naprosto dokonalou houpačkou. Jednou je příběh nahoře, jednou zase dole. Promyšlení samotného děje je prostě na jedničku. Na začátek bych chtěla hlavně říct, že kniha se četla absolutně sama, jednotlivé sexuální scény jsou popsané živě a detailně, což knize určitě připisuje z mého pohledu jednohlasné a velké +. Musím uznat, že samotná Livy si u mě získala neskutečné sympatie. A to i přesto, že některé její myšlenkové názory nesdílím. Závěr knihy pro mě byl tak napínavý, že jsem měla pocit, jako bych svůj tlukot srdce slyšela v místnosti, nikoli uvnitř sebe. Za mě velmi napínavé zakončení knihy a už nyní se pouštím do hlubin druhého dílu této série. Samotný úvodní díl si rozhodně zaslouží 5/5 hvězd.

Terezzie
25.01.2024 3 z 5

Vzhledem k tomu , že miluju styl atorčina psaní tak mě kniha nenudila. Za mě to byl hezký a čtivý příběh u kterého jsem se těšila na pokračování . Za mě teda by to mohlo mít méně stran , méně sexu i když miluju erotické romány ale tady nevím proč mi to přišlo už trochu moc . Jinak super .


Misshell1
17.03.2023 4 z 5

Přečetla jsem si trochu komentáře ke knize, trochu jsem se bála, jak je hodnocena. V třetině knihy jsem si říkala...hm, jak tohle bude pokračovat...musím uznat, že obavy byly rozptýleny. Není to vůbec špatná kniha, z původních 3 jsem musela dát 4. Dobře se mi to četlo, zase musím říct, že milostné stránky byly vyobrazený uvěřitelněji a k tomu jejich výměna slov během toho, přišlo mi to trochu reálnější.
Olivie Taylorová, jestli tě budu mít, pak se na tebe budu usmívat po zbytek svého života."

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (10. týden)

03.03.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zaslíbená v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených608x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených16x
v Knihotéce327x
v Chystám se číst244x
v Chci si koupit51x
v dalších seznamech13x

Štítky knihy

láska pro ženy erotika

Autorovy další knížky

Jodi Ellen Malpas
anglická, 1980
2014  75%Odhalení
2016  78%Zaslíbená
2019  76%Ochránce
2015  80%Odpuštění
2020  81%Kontroverzní princezna