Jak zvířata spí přehled

Jak zvířata spí
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209566/bmid_jak-zvirata-spi-77I-209566.jpg 5 71 71

Je tolik zvířat. Každé jiné. Každé jinak vypadá, jinak běhá, jinak voní (nebo nevoní, jak chcete). A každé taky jinak spí. A sny? Možná že i ty má každé zvíře jiné. Ale možná jsou to stejné sny, jaké máme všichni a které si vždycky večer půjčujeme. Dobrou noc. První vydání.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak zvířata spí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Briv
01.04.2023 5 z 5

Tak jsme se ke knížce se synem po roce vrátili a je z ní naprosto nadšený. Hned si všechna zvířátka hledá v dalším atlasu, kde má reálné fotky a je překvapený, jak taková zdánlivě obyčejná věc jako spánek může mít podob. Určitě knihu doporučujeme.

eliska2106
20.09.2022 5 z 5

Ilustrace od Marie Štumpfové považuji za výtvarně opravdu zdařilé (stejně jako např. u Vstávanek a uspávanek), už kvůli nim stojí za to knihu otevřít. Text zase nutí k zastavení, zamyšlení a údivu. Po prvním přečtění pro mě byla knížka tak na čtyři hvězdy, jenže dcera je z ní nadšená, prohlížíme několikrát dokola a naučila se z ní nová zvířata jako vydra, pelikán, plšík ... takže mě přesvědčila k vyššímu hodnocení :-)


Briv
10.08.2022 5 z 5

* Tuhle knížku jsme četli, když byl syn ještě celkem malý, takže jej sice bavila, ale myslím, že mu ještě nedala tolik co mohla.
Určitě mu ji budu půjčovat znovu. Je velmi dobře zpracovaná, dá se krásně číst před spaním (hodí se i tematicky) a člověka něco nového naučí. Moc se mi líbí zpracování i ilustrace. Hodnotíme 5*.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Ocenění knihy (1)

2015 - Zlatá stuha (Výtvarná část: Výtvarný počin roku)


Kniha Jak zvířata spí v seznamech

v Přečtených89x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených5x
v Knihotéce18x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech13x