Případ ukradeného zubu přehled

Případ ukradeného zubu https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324496/bmid_pripad-ukradeneho-zubu-yUF-324496.jpg 4 178 178

Jackaby série

< 2. díl

Rok 1892, New Fiddleham, Nová Anglie. Věci tu nikdy nejsou takové, jaké se zdají být, zvláště když jsou Abigail Rooková a její excentrický zaměstnavatel R. F. Jackaby opět vyzváni, aby vyšetřovali nadpřirozené jevy. Nejprve se objeví zákeřní měňavci zamaskovaní jako roztomilá koťátka. O den později je jejich majitelka nalezena mrtvá a na krku má podivnou bodnou ránu. Hned nato se z blízkého Gad’s Valley ztratí dinosauří zub odkrytý při nedávných vykopávkách a v údolí začne řádit neidentifikovatelná bestie, která napadá zvířata i lidi a nechává za sebou jen zmrzačená těla. Policista Charlie Cane, který se do údolí odstěhoval z New Fiddlehamu, žádá o pomoc, a tak se Abigail s Jackabym vydávají chytit zloděje, příšeru a vraha.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Fantasy
Vydáno: , Host
Originální název:

Beastly Bones , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Případ ukradeného zubu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (43)

Nathally
08.11.2023 5 z 5

První díl této série se mi líbil o trošku víc, než tento, ale i tak jsem si čtení pořádně užila. Hlavní postavy Abigail i Jackaby jsou mi sympatičtí a baví mě i jejich hlášky. Na knize se mi líbí, že byla pořád v centru dění a nebylo zde zbytečné obkecávání.

Doufám, že se přeloží i ostatní díly, které jsou v originále, protože jsem si Ritterův styl psaní hodně oblíbila.

Dym
05.10.2022 3 z 5

Skvělá oddechová záhada. Aby s Jackabym tvoří čím dál lepší tým a jsem moc ráda i za návrat mého oblíbeného čtyřnohého policisty. Příběh je napsán daleko lépe než v prvním díle, záhadu se zmizelým zubem jsem sama neprokoukla.


koumes731
07.07.2022 4 z 5

Pokračování tak trošku jinak, Abigail vystupuje do popředí, ale jo, bavilo mne to stejně jako první díl. Na konci ale přetrvává zklamání, že v češtině asi už zbylé dva díly nevyjdou, protože bych tu sérii zhodnotil jako komplet. Budu to muset nějak přelouskat v angličtině.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Případ ukradeného zubu v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených209x
ve Čtenářské výzvě30x
v Doporučených7x
v Knihotéce142x
v Chystám se číst73x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

záhadné bytosti pro dospívající mládež (young adult)

Autorovy další knížky

2015  77%Jackaby
2017  81%Případ ukradeného zubu