Hrajeme na kytaru přehled

Hrajeme na kytaru https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87218/bmid_hrajeme-na-kytaru-87218.jpg 3 6 6

Podrobný průvodce hrou na kytaru pro začátečníky, ale i zkušené muzikanty. Kniha Hrajeme na kytaru obsahuje 39 lekcí, které vám pomohou postupně zvládnout kytarovou hru. Osvojíte si rozmanité základní i náročnější techniky, bez nichž se neobejde žádný dobrý kytarista. Ve druhé části knihy se setkáte s přehledy akordů, které jste se naučili v učebních lekcích, a získáte zajímavé informace i o některých dovednostech nejslavnějších rockových kytaristů. (základy hry na rockovu, folkovou a klasickou kytaru)... celý text

Hobby Učebnice a slovníky Hudba a zpěv
Vydáno: , J. Otto - Ottovo nakladatelství
Originální název:

Play guitar , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrajeme na kytaru. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

MorriconeTheGod
11.05.2017 2 z 5

Možná je to tím, že je to určené hlavně pro rockovou a folkovou kytaru a hraní trsátkem, ale nikdy jsem z toho nic moc nepoužil. Výhodou je však rozhodně, že je to s tabulaturami.

Skallarix
20.07.2012 3 z 5

Zajímavá "příručka". Bezesporu. Najdete v ní mnoho rad a tipů spíše pro pokročilejší hráče kytaristy, než pro úplné začátečníky. Navíc co mnoho fanoušků převážně klasické rockové hudby ocení jsou taby a postupy ke hraní slavných písní, které se zapsaly do rockové historie. Pro mě srdcovou záležitostí je například od Oasis - Wonderwall :)
Bohužel, často není dostatečně popsáno v knize vše tak, jak by asi mělo, ale věřím, že každý se špetkou hudebního sluchu přijde na tu pravou cestu "how to play rock".


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hrajeme na kytaru v seznamech

v Přečtených8x
v Knihotéce27x
v Chystám se číst1x