Hra o přežití přehled

Hra o přežití https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495104/bmid_hra-o-preziti-LHT-495104.jpeg 4 211 211

Z nevinné zábavy se stává nebezpečná posedlost... Rodiče ji nechápou, děti ji milují. Lovci monster jsou hra, s níž školáci tráví celé dny. Musí pochytat imaginární nestvůry, aby pokročili do dalších levelů a překonali spolužáky. Jenomže k tomu je zapotřebí být v určitý čas na určitém místě. I kdyby to mělo být uprostřed noci v temném lese. Ale co když mezi stromy číhá něco víc než jen malovaná postavička? Tutéž otázku si začnou klást kriminalisté, když v Klánovickém lese najdou uříznutou nohu. Po zbytku těla není ani stopa, ale pak se začnou ztrácet další lidé...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hra o přežití. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (69)

tami1
včera 5 z 5

Pro mě velké překvapení!

Nečekala jsem, že mě kniha tak chytne. Děj šlapal jako dobře promazaný stroj, vše bylo uvěřitelné a o to mrazivější. Osobně mám vždycky problém se smrtí dětí, ale tady se v tom autor tak moc nevyžíval, takže se to dalo snést. A ten závěr!

Šokující ! Doporučuji!

Marsí5
včera

(SPOILER) Tak nějak nevím, jak se s názorem na tuhle knížku poprat... Zápletka byla sama o sobě zajímavá, ale jinak.... :-/

První třetina knihy je dost nezáživná, točíme se kolem stále stejných věcí a otázek a vyšetřovatelé můžou jenom čekat. Jejich zájem o hru měl dle mého přijít o dost dřív.... Za půlkou příběhu nastane zvrat a policisté jsou napadeni, což sice slibuje nějakou větší akci, ale dostaneme vlastně úplnou změnu v obsazení hlavních aktérů a jedeme znovu, i když už trochu rychleji.... Scéna s nadřízeným je podle mého zcela zbytečná a v příběhu nijak nepomůže. A oproti jiným čtenářům musím pohanit i závěr případu... Pokud jde o takto krutý čin zaměřený proti dětem, prostě potřebuju, aby byl pachatel potrestán!

S přimhouřeným okem dávám průměr....


Belanna
11.05.2024 5 z 5

Pan Urban mě knížkou hodně překvapil.
Příběh skvěle vymyšlený a zpracovaný, námět, který mi sedl a mrazení v zádech, které čtení místy provázelo.
Myšlenky mi běhaly od indicie k indicii po klikatých cestičkách, abych se dozvěděla, že směr odhadu je opět špatný. Lovila jsem pachatele se stejným zaujetím, jako děti svoji imaginární příšeru.
... a ten konec !!!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Na mobilu děti loví monstra, v lese monstra loví je...

06.11.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (2)

2022 - Magnesia Litera (Nominace v kategorii detektivka)
2022 - Cena Jiřího Marka (Nejlepší detektivka)


Kniha Hra o přežití v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených255x
ve Čtenářské výzvě30x
v Doporučených17x
v Knihotéce127x
v Chystám se číst171x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech1x