Hľadanie prísľubu večnosti přehled

Hľadanie prísľubu večnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/352463/bmid_hladanie-prislubu-vecnosti-rND-352463.jpg 4 331 331

Hledání série

< 4. díl

Arilyn Meadowsová celé roky pomáha druhým zbaviť sa svojich emočných problémov, no teraz aj jej nečakane dochádza dych. Popri poradenskej práci v zoznamovacej agentúre Kinnections vo Verily, kde radí osamelým dušiam, ako si nájsť ideálneho partnera, vyučuje jogu, pomáha vo zvieracom útulku, vedie intenzívny kurz zvládania hnevu a pomáha milovanému dedovi. Na hľadanie dokonalého muža jej nezostáva čas. Vlastne na to ani nemá chuť. Po tom, ako prichytila svojho dlhoročného partnera a učiteľa jogy v kompromitujúco nejogovej pozícii s jeho žiačkou, sa rozhodla, že svoj čas radšej venuje opatere priateľkinho psa a nebude riskovať, že jej znovu nejaký podliak zlomí srdce. Preto keď do jej kurzu zavíta policajný dôstojník Stone Petty – arogantný mačo s drzým úškrnom, ktorého tam poslal šéf, aby si trochu schladil hlavu –, Arilyn sa zaprisahá, že jeho zvádzanie a dvojzmyselné narážky bude ignorovať. No iskru, ktorá medzi nimi vzplanula, už nič neuhasí a požiar sa šíri tempom, ktoré prekračuje všetky rýchlostné limity.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (SK)
Originální název:

Searching for Always , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hľadanie prísľubu večnosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (63)

Kristy.Seb
30.09.2023 4 z 5

V životě nemůžete být pořád šťastní. Někdy Na tom musíte pěstovat a nechat kouzlit čas.

Bavili mě Arilyn se Stonem. Bylo to vtipné.

Jája92
02.01.2022 4 z 5

Nemohla jsem si nechat ujít další díl z této úžasné série, už předešlý díl mě navnadil na slovní přestřelky mezi fešáckým policistou a Arilyn posedlou zdravým životním stylem.
Bylo tam přesně to, co jsem očekávala, vtipné dialogy, romantické momenty, setkání s předešlými hrdiny z celé série. Jako bonus ztrápená čivava Pinky, která dostala druhou šanci a dobře známý Robert.


knihovna22
02.11.2021 3 z 5

Nechápu to vysoké hodnocení. Je to naivní harlequinka okořeněná docela vtipnými erotickými scénkami se zvláštními dialogy. Nejvíc mě dostalo, když Stone použil v monologu se psem slůvko "avšak" - ale to je spíš vina překladu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (23.4. - 6.5.)

23.04.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hľadanie prísľubu večnosti v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených502x
ve Čtenářské výzvě26x
v Doporučených24x
v Knihotéce281x
v Chystám se číst122x
v Chci si koupit33x
v dalších seznamech6x