Červené maso přehled

Červené maso https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/390189/bmid_harley-quinn-3-cervene-maso-4f5-390189.jpg 4 35 35

Harley se konečně zbavila všech psychotických šašků a už se nemůže dočkat, až se jí život na Coney Islandu vrátí zpět do svých (ne)normálně ujetých kolejí. Smůla! Nejroztomilejší komiksovou antihrdinku čeká největší bitva jejího života! Nejprve se pustí do prohnilého starosty New Yorku, jehož ďábelský záměr s místní bezdomoveckou komunitou je skutečně chutný. Nechutně. Ale znepřátelit si Harley Quinn? I tak mocný politik si může ukousnout příliš velké sousto! A současně se na scénu vrací jedna z Harleyiných dřívějších soupeřek, Harley Sinn. Šílená vražedkyně touží po pomstě a jejím cílem je jeden z Quinniných blízkých. Jestli Harley ztratí lásku, kterou již považovala za ztracenou… kdo se pomstí víc? To zjistíte v příběhu HARLEY QUINN: ČERVENÉ MASO, nejnovější kapitole akčně komediálního trháku, který pro vás stvořili AMANDA CONNEROVÁ, JIMMY PALMIOTTI, JOHN TIMMS a další. Obsahuje hlavní příběhy z komiksů HARLEY QUINN č. 14–21.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Harley Quinn, Volume 3: Red Meat , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Červené maso. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Veve721
12.06.2023 4 z 5

Že by konečně Harley Quinn, kterou mě baví číst? Amanda Conner a Jimmy Palmiotti je duo autorů, které poznám už z "Harley Quinn: Šílená odměna" a "Harley Quinn: Výpadek", což jsou příběhy dějově předcházející Znovuzrození hrdinů DC. Zmíněné knížky mě příliš neoslovily, Harley byla docela trapná, fekální humor mi nesedl a ani dějová linka za příliš nestála. Proto jsem měla obavy, ale Červené maso mě mile překvapilo (ač jde o náhodnou koupi svazku č.3 bez znalosti předchozích dílů). Nevím, jak je to možné, ale autoři nečekaně objevili humor. Dokonce i zápletka mě dokázala udržet u čtení, aniž bych převracela očima a hledala únik u jiné knihy. Nebudu tvrdit, že jde o nejlepší komiksové dílko na světě, to určitě ne, přesto oproti mým předchozím zkušenostem s autory obrovské zlepšení. Možná se dokonce poohlednu i po dalších dílech této konkrétní řady, abych se utvrdila v tom, že nejde jen o náhodný jev. Že by nová Harley nakonec nebyla takový odpad, jak jsem si původně myslela?

ArkAngel
31.07.2022 2 z 5

Normálně bych dal asi jednu hvězdičku, protože je tu zbytečně moc překrývajících se dějových linek, ale ten nápad, že město najme kanibaly, aby požírali bezdomovce zní skutečně absurdně, až by to skutečně mohlo někde vzniknout. Ty další příběhy s Power Girl a "Batwoman" z budoucnosti už byly slabší a táhly knihu dolů.


fvalek
13.06.2022 5 z 5

Asi hodnotím hodně pod vlivem okolností, ale pro mě měl tenhle díl všechno, co mě mít. Měl jsem trošku depku, náladu na nic, tak jsem sáhnul po Harley a musím říct, že mi ohromně pomohla a zlepšila mi náladu. Oproti Deadpoolovským komiksům je taková lidštější, a tím, že to je ženská hrdinka, je i taková přístupnější a lepší pro oko. Její osudy jsou oproti jiným hrdinům vhodně odlehčené, a jak ji čtu po delší době, tak mi její humor přijde osvěžující a ještě ne otravný. Když není nálada, a když zrovna nemáte Harley maraton, tak je to opravdu perfektní čtení.

Všechny tři dějové linky mi sedly a přišly mi docela přijatelné a inteligentně napsané. První se Zorcromem byla taková komická aneb jak se dá okecat i diktátor, který si chce podrobit svět. Ukázka superhrdinské logiky, kdy si každý cizí emzák nebo podzemák chce okamžitě podrobit Zemi, aniž by ji vůbec znal. Navíc Atlee a Power Girl udělaly moc hezké cameo a ukázaly, že Harley může být klidně i hrdinka, když zrovna chce. Jinak mě opravdu pobavila část s prdoženkou, ale to je takové guilty pleasure... Další zápletka s kanibaly a bezdomovci se táhne už z předchozích dílů a její vyřešení bylo podle mě skvělé a víc z toho asi nešlo vymáčknout, povedené. Poslední část s dívkou z budoucnosti byla rozhodně zajímavá a snad ještě bude mít nějaké rozřešení. Přestože pak v anotaci kraluje jméno Harley Sinn, měla podle mě tak malou a počínající zápletku, že si to raději nechám do dalšího dílu. Rodiče přijeli, takže bude veselo. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (18)

Asi nejlepší terapií pro mě teď bude hodně práce a srovnanej život. (Nahý a zběsilý 1: Mravenci a šílenci)


Mravenci to nikdy nemaj jednoduchý. (Nahý a zběsilý 1: Mravenci a šílenci)


Pokud zjistím, že tvá informace byla nepravdivá, vrátím se a pomalu vás všechny obrátím naruby. (Nahý a zběsilý 1: Mravenci a šílenci)


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Červené maso v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených42x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce28x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x