Nahý a zběsilý 1: Mravenci a šílenci

Povídka od: Jimmy Palmiotti (pseudonym) , Amanda Conner
Z knihy: Červené maso


Scénář: Jimmy Palmiotti a Amanda Connerová
Kresba: Khari Evans a John Timms

Zorcrom se vrací, je svobodný. K jeho návratu přispěla parta mravenců, kteří ho uctívají. To se však vůbec nelíbí Harley Quinnový.

Komentáře (1)

Přidat komentář

Terva
16.11.2020 3 z 5

„Pokud zjistím,
že tvá informace
byla nepravdivá,
vrátím se a pomalu vás
všechny obrátím naruby“.

No,SVĚTE, div se!!!! Harley ty moje prostato... a já vždycky myslel, že je záporák. Zde zachraňuje svět před vyhlazením bytostí, co se zove Zorcrom. Uf, už jen vyslovení jména „záporáka“ ZORCROM, vás dokáže zabít, nebo při nejmenším alespoň pořádně zamotat jazyk v puse.

Malá ochutnávka:
Tak že jsem na povrchu planety. Ten zářící kotouč... ...to díky němu neustále sílím. Mohl bych se vrátit do Straty a dosíci své pomsty, ale tento svět probudil mou... … zvědavost. Kde naleznu vašeho vůdce? Budu požadovat odevzdání tohoto světa nebo řečeného vůdce rozdrtím....

Jo, je tu opět jedna fakt zajímavá postava. Ale to jméno, respektive ta její přezdívka, to je něco strašnýho. Opět tu tvůrci DC komiksů dokazují, jak velmi malou fantasii mají. Harley Sinn – to jako fakt jo? To je uhozený :(
Vlastně se i ani nelíbí mluva, kterou Harley používá, myslím tu Harley Quinnovou a ne Sinnovou, mluva a slova mají být asi vtipné, ale, proč se nesměju?

Citát: Mravenci to nikdy nemaj jednoduchý.