Gump: Jsme dvojka přehled
Filip Rožek
Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projdou příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. Knížka pro všechny, kteří dokážou číst ze psích očí, ale i pro ty, kteří to zatím neumějí a nebo nevěří, že je to možné.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gump: Jsme dvojka. Přihlašte se a napište ho.

Nedávno jsme s manželem narazili na druhý díl o Gumpovi. Koukli jsme na film a já se v rámci čtenářské výzvy, a také od knihkupectví jsem dostala tento díl jako e knihu darem, rozhodla tento díl přečíst.
Moc se mi to líbilo a hlavně kreslené ilustrace, jsou v knize pěkné. Ač je knížka velmi krátká, tak mě zaujaly příběhy zvířat , které jsou na konci a objevují se v knize. Klobouk dolů před před těmi, co je zachránili a hanba těm zrůdám, které jim ublížili.

Druhý díl tohoto nádherného a emotivního příběhu se mi četl dobře a rychle. Je mi špatně z toho co jsou někteří lidé schopni udělat. Viděla jsem oba filmy i četla knihy. Musím říct, že obojí je hezky zpracované
Žebříček nejprodávanějších knih (18. týden)
09.05.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (17. týden)
03.05.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (16. týden)
25.04.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Gump: Jsme dvojka v seznamech
v Mé knihovně | 172x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
psi zfilmováno příběhy o psech člověk a pes charitativní činnost podle skutečných událostí vypráví pes o natáčení filmuAutorovy další knížky
2019 | ![]() |
2023 | ![]() |
2018 | ![]() |
2022 | ![]() |
První jsem viděla film, pak poslouchala audio a to dojemné pokračování mě rozhodně nezklamalo, ale nějak už ty papírové knížky nemám kam dávat, tak jsem si jí nechtěla kupovat, pak jsem na ní narazila v knihobudce a tak je doma přidaná k prvnímu dílu. Byla mi asi souzená a cestu si ke mně našla, stejně jako ti moji nalezení psíčci. Slzy z dojetí, radosti i smutku, takový je život se psem.