Gričská čarodějnice I. - Tajemství krvavého mostu 2 přehled

Gričská čarodějnice I. - Tajemství krvavého mostu 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/327149/bmid_tajemstvi-krvaveho-mostu-2-QMO-327149.jpg 4 204 204

Dokončení prvního dílu legendární ságy Romantický a vzrušující příběh z doby vlády Marie Terezie, který se opírá o množství autentických dokumentů a svědectví pamětníků, je důkazem toho, že lidská zběsilost, hysterie a pověrčivost mohou za vhodných okolností překročit všechny myslitelné meze. V Záhřebu na Griči je v noci pod Krvavým mostem nalezena mrtvola magnáta zabaleného v modrém plášti se srdcem propíchnutým zlatou jehlou a přiloženým pergamenem s nápisem... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Historické romány
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Grička vještica 1 - Tajna Krvavog mosta


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gričská čarodějnice I. - Tajemství krvavého mostu 2. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (37)

m_martina
včera 5 z 5

Krásná historická kniha, která je dobrodružná, napínavá a také romantická. Děj se odehrává za vlády Marie Terezie v mém oblíbeném Chorvatsku, které tenkrát patřilo k Rakousku-Uhersku. Knize nemám vůbec co vytknout, moc hezky se mi četla a velice se mi líbila.

Jack Bauer
23.12.2023 4 z 5

Od knihy jsem očekávál drsnější historický román v duchu Kladivo na čarodějnice nebo Katova dcera apod. Místo toho jsem četl klasickou červenou knihovnu bez nějakého většího napětí a hned v prvních stránkách jsem to chtěl několikrát vzdát. Konec mě přišel jako... zazvonil zvonec a pohádky je konec. Kniha je napsána velmi čtivě a tak jsem vydržel až do konce a pravděpodobně si přečtu i další pokračování, která věřím, že přinesou to, co od tohoto románu očekávám.


Ayla767
11.10.2023 5 z 5

Tento příběh je plný lží, zrady a lásky. Hlubokou nocí se valí černá mračna, hromy duní nad černým nebem. Na Krvavém mostě je objeven první z devíti, zahalený do modrého pláště. Z podzemních gričských katakomb je mnichem Anselmem zachráněna dívka Stanka. Baronka Kateřina Lehotská přijímá Stanku do svých služeb, jako svého synovce poručíka Stanka. Mladý hezounký poručík ji má doprovázet do společnosti velmožů. Stanko se seznamuje s odvážným nápadníkem baronky Lehotské hrabětem Meškem. A tak se začíná odvíjet nebezpečné divadlo........ " Zlo se požírá samo "

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Gričská čarodějnice I. - Tajemství krvavého mostu 2 v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených318x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených13x
v Knihotéce145x
v Chystám se číst55x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x