Falešná kočička přehled

Falešná kočička
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443746/bmid_falesna-kocicka-4jm-443746.jpg 4 74 74

Nevěra, mladé dívky a movití pánové, to vše spojuje tři detektivní příběhy odehrávající se v Brně. Mrazivý dech Johany začíná bizarní smrtí protřelého právníka. A co s ní mají společného pověst o Ledové Johaně, oblíbený míchaný nápoj a krásná Marcela, návrhářka luxusního prádla, musí vypátrat nadporučík Adam Vonka. Falešná kočička dá odpověď na to, proč byla zavražděna účetní mezi policisty oblíbené restaurace a proč i policisté mohou mít máslo na hlavě a tajit své hříchy. Ve Zlatém mámení policisté řeší smrt majitele realit, zavražděného den před vlastní svatbou... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Falešná kočička. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (24)

konicekbily
15.07.2023 4 z 5

Tři detektivní povídky z brněnského prostředí, kde se lidé - podezřelí a vyšetřovatelé znají poměrně dost na to, aby to autorce umožnilo tvorbu rafinovaných zápletek založených na komplikovaných mezilidských vztazích. Ne vždy jsou kompletně všechny vyjasněny, ale účelem je, aby se čtenář pobavil a to se autorce podařilo.

malýčtenář
13.07.2023 2 z 5

Knihy od Nadi Horákové mám ráda, ale z této jsem byla trochu zklamaná. V první povídce bylo moc jmen a už jsem ztrácela přehled kdo je kdo. Všechny tři povídky spojuje nadporučik Vonka. Řeší nesmyslné vraždy a hledá lásku, která mu neuteče. Snad až ta třetí povídka mě zaujala.


Amneris
30.10.2022 4 z 5

Detektivky od Nadi Horákové mám ráda. Tato měla na rozdíl od jejích knih tři povídky, které spojoval nadporučík Adam Vonka. Od začátku jsem se rychle začetla, většinou jsem si tipla správně, kdo je vrah. Na konci mě mrzelo, že povídek není více. Ale co není, může být příště :-)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (35. týden)

23.08.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Falešná kočička v seznamech

v Přečtených113x
ve Čtenářské výzvě32x
v Doporučených1x
v Knihotéce67x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x