Smrtící hrátky přehled

Smrtící hrátky https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/190574/bmid_smrtici-hratky-Q5s-190574.jpg 4 150 150

Eva Dallasová série

< 26. díl >

Eva Dallasová, vyšetřovatelka z blízké budoucnosti, má opět zapeklitý případ V přepychové rezidenci leží na posteli boháč Thomas Anders. To by nebylo nic divného, kdyby nebyl přivázaný a mrtvý. Navíc to vypadá, že se někomu jen vymkly z rukou jisté erotické aktivity. Ale pak se z toho vyklube vražda. Poručík Eva Dallasová podezřívá čerstvou vdovu, jenže její alibi je neprůstřelné. Také Evin kolega má případ se sexuální motivací. Jeho oběti ale nepřebývá smyčka na krku jako Andersovi, nýbrž mu naopak něco chybí. Jeho mužná chlouba je uříznutá. Také tady je nejpodezřelejší osobou manželka, zvlášť když vyplují na povrch nevěry jejího muže. I ona má ovšem alibi. Kdo tedy vraždil? Eva má řádně zamotanou hlavu, ale pomalu začíná záhadu rozkrývat. Milovníci série Smrtící... si tak opět přijdou na své. Napínavé vyšetřování, neobvyklé rozuzlení. A mezitím i trocha vášně z Evina soukromého života s úžasným miliardářským manželem a setkání se známými postavami. Vítejte v New Yorku druhé poloviny 21. století!... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Strangers in Death , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrtící hrátky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

Ulala
14.03.2023 4 z 5

Opět to byla "jízda". Napínavé, rychlé. Knihy o Evě Dalasové již zvládám za 24 hodin, protože se mi nechce od nich odtrhnout. Jsou prostě návykové.

Marcik7
14.09.2022 5 z 5

Nevím, jak to dělá, ale i když je to už x-tá kniha Smrtící něco, stále mě to baví a překvapuje. Takže opět za pět.


Janadvorackova
02.02.2022 1 z 5

To se mi v KTN pomstili, když mi tohle poslali, uf. Oproti „Smrtícímu zrození“ ji už četl alespoň příjemnější hlas paní Rychetníkové, která svým stylem do příběhu vnesla mnohem víc, než autorka, když jej psala. Svět vyšetřovatelky Evy Dallasové je takřka dokonalý. Ona je skvělá policajtka, má za muže nechutně bohatého, pohledného, všímavého a geniálního všeuměla, který ji při vyšetřování i zdatně sekunduje. Eva je rázná ženská, která na druhou stranu svou ženskost nepopírá. S manželem jim to jde po všech stránkách, protože on je samozřejmě i dokonalý milovník. Dobře. Kniha nese i pár sci-fi prvků, což jsem zmínila u „zrození.“ Vraždy se ale dokonalé době nevyhnou, takže v tomhle příběhu jich Eva řeší hned několik. Jenomže způsob a kroky, jak se dostane k vyřešení té první, vlastně dvou, mi u tohoto příběhu přišly spíš jako postup McGyvera, jak zalátat jaderný reaktor izolepou. Prostě na vraha přišla úplně blbě, ani to vlastně nevymyslela ona… a já z toho byla docela zpruzelá. Dokonalost se rozplynula a zbyl mi jenom jízlivý komentář. Bohužel už druhá kniha z téhle série mi nefunguje ani jako detektivka, ani jako sci-fi. Možná spíš jako lehká červená knihovna – opravdu lehká.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Smrtící hrátky v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených250x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených12x
v Knihotéce157x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x