Přitažlivost mezi námi přehled

Přitažlivost mezi námi
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506379/bmid_pritazlivost-mezi-nami-dcL-506379.jpeg 5 209 209

Elements série

< 4. díl

S Grahamem Russellem jsme nebyli stvořeni jeden pro druhého. Můj život řídily emoce, zatímco on byl apatický. Já jsem měla hlavu plnou snů, zatímco on žil v nočních můrách. Brečela jsem, zatímco jeho slzy dávno vyschly. Navzdory jeho ledovému srdci a skutečnosti, že jsem měla tendence utíkat, jsme spolu někdy trávili čas. Čas, kdy se naše oči spojily a my jsme spatřili tajemství toho druhého. Čas, kdy jeho rty ochutnaly můj strach a já vdechovala jeho bolest. Čas, kdy jsme si oba představovali, jaké by to bylo milovat se navzájem. V těch vteřinách jsme se oba vznášeli, ale když nás jednoho dne srazila tvrdá realita, gravitace nás donutila klesnout. Graham Russell nebyl muž, který by uměl nekomplikovaně milovat, a ani já jsem nebyla ženou, která by to uměla. A přesto, kdybych dostala šanci znovu padnout, udělala bych to zase s ním. Navždy. I kdyby nám bylo souzeno narazit na tvrdou zem.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Gravity of Us , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přitažlivost mezi námi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (48)

Karin94
09.05.2024 4 z 5

A je tu posledný diel zo série Elements, ktorý sa mi veľmi dobre čítal. Táto časť bola za mňa najmenej emočne náročná. Nejedná sa o klasickú romantickú oddychovku, aj tentokrát to bolo veľmi silné a miestami depresívne čítanie.

Viem, že každá časť sa môže čítať samostatne a kľudne aj na preskačku, ale ja som ich potrebovala prečítať rad za radom a vôbec to neľutujem. Autorka mi ukázala, ako sa vie pekne zahrať s čitateľom, a ako vie napísať srdcervúce príbehy, na ktoré len tak nezabudnete. A nezabudnete ani na tie krásne myšlienky, ktorých je v každej jednej časti neúrekom.

Graham a Lucy nemohli byť viac odlišní, ale predsa ich osud dal dohromady. Nezostáva im nič iné, než si navzájom pomôcť.

„Vzduch nade mnou, země pode mnou, oheň ve mně, voda, která mě obklopuje…

Aj keď táto časť bola podľa môjho názoru úplne najslabšia zo všetkých, lebo sa to celé akosi naťahovalo, polovica postáv bola totálne nesympatická, Graham úplný chuj, atď., mňa to jednoducho bavilo, ba pri tejto časti som sa aj zasmiala a ten koniec bol tak krásne ukončený, že som sa doslova roztápala.

„Opravdová láska chce čas. Opravdová láska dá práci. Opravdová láska vyžaduje komunikaci. Opravdová láska roste jenom tehdy, když ji živíte, zaléváte, poskytujete jí světlo..

4,5/5

miruska1
07.04.2024 5 z 5

I když to působilo pochmúrně a poslední třetinu knihy jsem probulela, byl to dobrý příběh s pěkným zakončením.


Ála1968
03.04.2024 5 z 5

Ach jo,to byl zase nářez. Já musím číst tyto knihy od autorky s odstupem.Jsou tak emočně vypjatý a romanticky nádherný, že ve mě velmi dlouho zůstávají

všechny komentáře

Související novinky (1)

Most sebevrahů, Jelení vršek a další knižní novinky (47. týden)

20.11.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Přitažlivost mezi námi v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených283x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených17x
v Knihotéce214x
v Chystám se číst131x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

2021  88%Eleanor a Grey
2022  87%Vzduch, který dýchá
2022  84%Oheň mezi námi
2022  90%Tiché vody
2022  91%Přitažlivost mezi námi