Přitažlivost mezi námi

Přitažlivost mezi námi https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506379/bmid_pritazlivost-mezi-nami-dcL-506379.jpeg 5 203 47

Elements série

< 4. díl

S Grahamem Russellem jsme nebyli stvořeni jeden pro druhého. Můj život řídily emoce, zatímco on byl apatický. Já jsem měla hlavu plnou snů, zatímco on žil v nočních můrách. Brečela jsem, zatímco jeho slzy dávno vyschly. Navzdory jeho ledovému srdci a skutečnosti, že jsem měla tendence utíkat, jsme spolu někdy trávili čas. Čas, kdy se naše oči spojily a my jsme spatřili tajemství toho druhého. Čas, kdy jeho rty ochutnaly můj strach a já vdechovala jeho bolest. Čas, kdy jsme si oba představovali, jaké by to bylo milovat se navzájem. V těch vteřinách jsme se oba vznášeli, ale když nás jednoho dne srazila tvrdá realita, gravitace nás donutila klesnout. Graham Russell nebyl muž, který by uměl nekomplikovaně milovat, a ani já jsem nebyla ženou, která by to uměla. A přesto, kdybych dostala šanci znovu padnout, udělala bych to zase s ním. Navždy. I kdyby nám bylo souzeno narazit na tvrdou zem.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Gravity of Us , 2017


více info...

Přidat komentář

miruska1
07.04.2024 5 z 5

I když to působilo pochmúrně a poslední třetinu knihy jsem probulela, byl to dobrý příběh s pěkným zakončením.

Ála1968
03.04.2024 5 z 5

Ach jo,to byl zase nářez. Já musím číst tyto knihy od autorky s odstupem.Jsou tak emočně vypjatý a romanticky nádherný, že ve mě velmi dlouho zůstávají


LenkaNovotna32
09.01.2024 3 z 5

Nebolo to zle, citalo sa dobre. Je to taka pohodova kniha, ktora neprekvapí, len mi to prislo vsetko neake smutne. Ocakavala by som viac humoru, viac iskrenia medzi hl. postavami. Len ta obalka sa k tomu vobec nehodi, dej knihy je o niecom uplne inom, nechyba tam laska, úprimnosť, odpustenie... Sladarna jak prase

Janulkaxxx
01.12.2023 4 z 5

Tahle kniha nebyla az tak emocne narocna jako predochzi knihy ze serie. Takova oddechovka ktera se dobre cetla na jeden nadech.

Beáta753
09.11.2023 4 z 5

Krásné oddechové čtení plné emocí. Moc hezky se mi to četlo

Books_by_Dee
08.11.2023 5 z 5

IG: books_by_dee

Tohle bylo krásné zakončení naprosto dokonalé série Elements od Brittainy C. Cherry, která mě s každým dílem více emočně vyčerpávala a hned několikrát jsem musela při čtení zamáčknout slzu nebo si na nějakou postavu tiše zanadávat. I v téhle knize vás čeká krásný emotivní příběh, který jsem zvládla za jeden podzimní den přečíst.

Graham a Lucy by nemohli být více odlišní, ale přesto je osud svede dohromady a nezbývá jim než si navzájem pomoci. Jejich minulost k nim taky nebyla zrovna dvakrát přívětivá, ale možná i to je právě spojuje. Nechce se mi vám tu vyloženě spoilerovat děj, protože si knížka zaslouží být přečtená. Ani anotace vlastně nic neprozrazuje.

Jenom prozradím, že jsem při čtení knížky, už dlouho nebyla naštvaná na většinu postav. Všichni, naprosto všichni (kromě těch hlavních) byli strašní sobci a já jim chtěla dát do nosu. Na druhou stranu se mi velice líbil vývoj hlavních postav. Oba dva jsem si oblíbila.
Jak už jsem u Brittainy zvyklá, knížka mi nabídla kolotoč emocí, kdy jsem se smála, byla naštvaná a chtěla brečet (ale udržela jsem se).

Celá tahle série bude mít v mém srdci speciální místo, protože jsem opravdu nečekala, jak moc mě dostane.

Tiché vody (třetí díl série) knížka sice nepřekonala, ale mám ji hned na druhém místě v oblíbenosti, pak by na řadu přišla Vzduch, který dýchá a na posledním místě bych zařadila Oheň mezi námi.

Silvisek
19.09.2023 5 z 5

Opet uzasny dil od autorky. Kniha se mi moc libila.

Kristy.Seb
23.07.2023 4 z 5

Všechno v životě se dělo z nějakého důvodu, stalo se to přesně tak, jak se to mělo stát, bez ohledu na to, jak moc to v tom okamžiku bylo bolestné.

I jizvy můžou být krásné.

Buďte inspirativní. Buďte pravdiví. Buďte dobrodružní. Máme k dispozici jenom jeden život.

Všichni máme minulost, o níž nemluvíme.

To, že se usmíváš a chováš se, jako bys byla svobodná, ještě neznamená, že ta klec ve skutečnosti neexistuje. Znamená to jediné: že jsi snížila své nároky na to, jak daleko si dovolíš letět.

Když o tom musíš lhát, asi bys to neměla dělat.

Vše, co se mělo stát, se stalo, nejen to, co si přejeme. V životě nemůžeš přijímat jenom to pozitivní, musíš se smířit se vším.

Opravdová láska chce čas. Opravdová láska dá práci. Opravdová láska vyžaduje komunikaci. Opravdová láska roste jenom tehdy, když ji živíte, zaléváte, poskytujete ji světlo.

Příběh byl čtivý a jednoznačně se četl nejlíp z celé série. Ale tak nějak mi u všech dílů něco chybí.

wielka
21.07.2023 5 z 5

Ako uz bolo niekde napisane, pribeh nie je az taky originalny, ale stylom pisania je zaujimavy, prudko citatelny a neda sa od neho odtrhnut. Mne sa to velmi pacilo.

JaSl
27.06.2023 3 z 5

Pěkná kniha, pěkně se čte ale nemůžu si pomoct, za mě tam prostě něco chybí, jako zatím u každé knihy co jsem četla od této autorky. Každopádně řadím mezi ty lepší knížky.

Evaho73
14.06.2023 4 z 5

Príbeh je predovšetkým o rodine, nielen tej pokrvnej, ale hlavne o tej, ktorú si dokážeme vytvoriť vplyvom rôznych životných okolností a táto sa nakoniec stane pre nás tým najkrajším a najcennejším darom života.
Tento aspekt sa mi tu páčil asi najviac.
Inak autorkine príbehy nie sú vždy originálne, ale ma dar ich povýšiť na niečo viac práve svojim štýlom písania, ktorý sa aj dobre číta.

Verresa
12.06.2023 5 z 5

Krásná kniha nabitá silnými emocemi. Autorka je úžasná a celou sérii můžu doporučit. Každou knihu jsem slupla během dvou dnů, protože nešla odložit. Výjimečné čtení, které si užijete a všechno budete prožívat s nimi.

Pája699
05.06.2023 5 z 5

Autorka je úžasná a jedinečná. Jak ona to dělá, ale každý její příběh je srdcervoucí a neskutečně dojemný.
Krásně jsem si plula spolu s hlavními hrdiny na obláčku snění :-) Lucy byla tak příjemná a laskavá duše, která pomohla Grahamovi znovu cítit a věřit. Jeho srdce v její přítomnosti pomalu roztávalo.

Prostě krásně napsaný příběh, který vás chytne a nepustí. Za mě jedno velké ANO!

Petra38
28.05.2023 4 z 5

Příběh nabitý dramaty, řekla bych asi na úvod. Líbil se mi vývoj postav, tady byl vážně vidět posun .Hlavně u Grahama, ten si uvědomil svůj chladný postoj k životu a všem ostatním. A to změnil malý človíček.
Vážně dojemný kousek,který čtenáře nenechá lhostejným a se suchým polštářem.
Tenhle příběh doporučuji..

JanickaP
24.05.2023 5 z 5

Krasna. Anotace me nijak oslnive neupoutala,ale příběh byl krasny a silny. I slza mi ukapla. Kez by mezi nama chodilo vic takovych Lucy, svet by byl hned o neco laskavejsi.

princesse
16.05.2023 4 z 5

Rychlovka, přečteno v rekordním čase. Četlo se to samo. I když všechny postavy hodně zvláštní, smutné okolnosti startu do života a to si vyžádalo patřičné následky. Místy mi to přišlo trochu přehnané a asi mám štěstí, ale nedokážu si to v reálu představit. Asi se něco podobného i stává, ale jsem vděčná, že ne v mém bezprostředním okolí a o takových osudech si "jen" čtu. Každopádně doporučuji a mrknu i na Eleonor a Grey - poslední od autorky, kterou si chci přečíst.

Terka18
15.05.2023 5 z 5

Kniha se četla moc dobře a moc hezký příběh. Studené srdce roztálo a zacelilo se, aby bylo schopné dávat vřelou lásku.

adela2230
11.05.2023 5 z 5

Kniha se čte velmi dobře, je zde cítit chemie mezi postavami. Příběh taky ukazuje různé problémy, které můžou být.

nina3905
02.05.2023 5 z 5

Každý diel z tejto série je lepši v porovnaní s tým predchádzajúcim. Veľmi silné emotívne príbehy ľudí, ktorí hľadajú svoje miesto "na slnku".

petulkapeta
23.04.2023 5 z 5

,,Opravdová láska dá práci. Opravdová láska vyžaduje komunikaci. Opravdová láska roste jenom tehdy, když ji živíte, zaléváte, poskytujete jí světlo."

Nádherný příběh, který vam vletí do srdce a udělá tam paseku. Jen u osudu tři sester mě bylo chvilemi hodně smutno,ale rozhodně to stojí za to přečíst...Na začátku ho budete nenávidět, ale na konci rozhodně milovat.

Autorovy další knížky

2021  88%Eleanor a Grey
2022  87%Vzduch, který dýchá
2022  84%Oheň mezi námi
2022  90%Tiché vody
2022  92%Přitažlivost mezi námi

Kniha Přitažlivost mezi námi je v

Právě čtených7x
Přečtených274x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených18x
Knihotéce210x
Chystám se číst127x
Chci si koupit14x
dalších seznamech6x