Drž se blízko přehled

Drž se blízko
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496518/bmid_drz-se-blizko-kuu-496518.jpg 4 116 116

Mistr thrillerů tentokrát napsal příběh tří lidí, kteří žijí život ve lži. Dokud se jejich osudy neprotnou... Megan je na první pohled obyčejná máma z předměstí. Má dvě děti, laskavého manžela a taky minulost, kterou úzkostlivě tají. Ray býval nadějným fotografem, ale místo snímků pro prestižní časopisy teď fotí pro bulvár nablýskané a falešné životy celebrit. Jack je detektiv, který se už sedmnáct let snaží rozlousknout podivný případ muže, který beze stopy zmizel. Tři zdánlivě obyčejné životy, které pojí temná minulost... Strhující thriller, který se stal předlohou stejnojmenného seriálu na Netflixu!... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Stay Close , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drž se blízko. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (29)

jana-cisarova
27.03.2024 4 z 5

Strhující kriminální příběh plný zvratů a napětí. Sleduje osudy tří lidí v současném životě a přitom se vrací se do jejich minulosti, do doby před sedmnácti lety. Megan, počestná žena, manželka a matka dvou dětí, Ray, bývalý špičkový fotograf, nyní fotograf na nejnižší úrovni jako paparazzi, a detektiv Broome, hledající pravdu, co se před sedmnácti lety stalo.
Každý z nich má svůj vlastní příběh z minulosti, který chrání jako své tajemství. Megan celé roky lhala svému muži o své minulosti a změnila si totožnost, Ray měl ničivé vidiny o záplavě krve, detektiv Broome se snažil vyřešit sedmnáct let staré záhady o mizejících mužích, které nikdo už nikdy neviděl, ale také se nenašly jejich mrtvoly. Všichni se ztratili o svátku Mardi Gras, který připadal na stěhující se datum kolem 18. února, kdy se ztratili dva muži, o kterých se v příběhu jedná nejčastěji.
Kniha byla napínavá, četla se sama, i když v některých místech se zdála zbytečně rozvleklá a popisující nedůležité okolnosti. Bylo nutné si zapamatovat jména mnoha osob, které v příběhu vystupovaly. Přesto jí dávám čtyři hvězdičky.

bastes
18.09.2023 4 z 5

Coben má knihy, které jsou prostě čtivé. Ve většině případů sice před koncem už tak nějak tušíte, kam se to bude ubírat, ale i tak dokáže překvapit. Kniha se četla rychle, se spoustou postav soucítíte a přejete jim nějaký šťastný konec. Sice se tam, tak jako v jeho jiných knihách, nachází občas nějaká absurdita (tady například ona skrytá kamera v budíku, kterou Megan jen náhodou měla v kabelce s sebou v pečovatelském domě), ale nakonec to většinou vlastně ani nehraje roli, takže to autorovi snadno odpustíte.


Čmeláček
28.08.2023 5 z 5

Megan nebyla sice zrovná žádná velká sympaťačka, ale jinak Harlan Coben zase napsal knihu, která nemá chybu :). Četla se fakt hodně dobře, takže za mě celkem super :))).

všechny komentáře

Související novinky (1)

Nalezení, Poslední hřebík a další knižní novinky (37. týden)

11.09.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Drž se blízko v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených156x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených5x
v Knihotéce112x
v Chystám se číst114x
v Chci si koupit39x
v dalších seznamech2x