Drahá Ava přehled

Ilsa Madden-Mills

Ava má za sebou veľmi ťažké obdobie. Po tom, čo jej niekto nasypal niečo do nápoja počas jedného večierka, sa zobudí a nič si nepamätá. Ani to, ako ju niekto znásilnil. Ľudia okolo nej neveria, že hovorí pravdu. Podľa nich je klamárka, ktorá na seba chce upútať pozornosť. Ava sa po niekoľkých mesiacoch vracia späť do školy, úplne zmenená. Ešte stále neprišla na to, kto to urobil. V skrinke si však nájde list od tajného ctiteľa. Kto by to mohol byť? Určite je to niekto z partie futbalových hráčov - Žralokov - ktorá bola aj na osudnom večierku. Ale kto presne to je? A dozvie sa konečne, kto je tak veľmi ublížil? Čo ak je to ten istý človek?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , Pandora
Originální název: Dear Ava, 2020

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha přináší silný příběh o dívce jménem Ava, která se po traumatizujícím zážitku vrací na školu. Její postava je plná odhodlání a síly, i když čelí mnoha překážkám. Vztah s Knoxem, členem elitního fotbalového týmu, dodává příběhu romantickou linku. Přestože je příběh čtivý a emocionální, někteří čtenáři pociťují, že potenciál nebyl plně využit. Kniha se dotýká závažných témat, ale také obsahuje momenty humoru a naděje, což ji činí zajímavou pro široké spektrum čtenářů. Je to příběh o boji, lásce a překonávání překážek. Více v komentářích.

Komu by se kniha Drahá Ava mohla líbit?

• Čtenáři hledající silné emocionální příběhy
  • Milovníci romantiky s dramatickými prvky
  • Ti, kdo ocení příběhy o překonávání těžkostí
  • Fanoušci young adult literatury

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drahá Ava. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

bookish_emie
06.10.2025

Znásilnenie, odsúdenie a obvinenie z klamstvá, to všetko sa stalo Ave. Po roku sa však, aj napriek tomu všetkému, vracia do školy, no hneď v prvý deň ju čaká prekvapenie vo forme listu v skrinke od jedného zo žralokov, ktorých Ava od osudovej udalosti nenávidí. Nemala vôbec tucha, od ktorého z nich by to mohlo byť a hneď na prvej hodine sa stetáva s Knoxom, žralokom, a nanešťastie s ním končí vo dvojici na školský projekt. Veľmi sa mi páčilo ako sa k sebe správali, ako sa ich vzťah vyvíjal a ako sa na začiatku doťahovali bolo úžasne.

Celý príbeh milujem a páči sa mi ako sa tu rozoberala téma znásilnenia a ako môžu byt privilegovaní naozaj blbci. Dej je veľmi zaujímavý a nedovolí vám knihu pustiť z rúk skorej než prídete na koniec. Určite ju odporúčam každému, kto má rád romantickú tematiku s trochou skutočnej reality.

všech 194 komentářů

Související novinky - Drahá Ava (5)

10 nejprodávanějších eknih (únor)

10.03.2023

10 nejčtenějších knih (únor)

16.02.2023

10 nejčtenějších knih (leden)

15.01.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Nechci spadnout na zem tak rychle. Nemiluju moc často. Já ne. Poddat se lásce znamená být zranitelný a to – Zapomeň na něj.

Opilost neznamená souhlas.

všech 5 citátů najdete u autora

Kniha Drahá Ava v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně457x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi