Dotknout se duše přehled

Dotknout se duše
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488470/bmid_dotknout-se-duse-bCp-488470.jpeg 5 29 29

Bilanční rozhovor o zdolávání vrcholů v horách i uvnitř nás Špičkový horolezec, vyznavač alpského stylu, držitel mezinárodního ocenění Zlatý cepín. Ale také partner, otec, syn, bratr a kamarád. Marek Mára Holeček se svému lezeckému i soukromému životu věnuje naplno a s vášní. Jak se dostal k horolezectví? Které expedice a osobní milníky ho nejvíce ovlivnily? A kde hledat optimismus v minus čtyřiceti stupních? Otevřený rozhovor doplněný fotografiemi z Márova archivu ukazuje, že limity existují jen v naší hlavě.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dotknout se duše. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (12)

mfajmanova
18.06.2024 5 z 5

Moc hezká kniha, takové pohlazení pro duši. Líbily se mi autorovy názory, nadhled, smysl pro humor a vůbec přístup k životu.

DariV.
18.03.2024 5 z 5

Cesta k téhle knize byla trochu delší, ale vyplatila se. Maara je tak trochu démon, co moc nehledí vpravo ani vlevo, ale je vidět, že lidi, co mu stojí po boku a ne v cestě miluje stejně hlubokou láskou jako je ta k horám. Chvíli jsem na Maaru nahlížela jako na lehce dětinského excentrika, ale osobní setkání můj názor obrátilo o 180°. Za osobní setkání jsme vděčná a stejně tak za knihu. Ty myšlenky, názory, nadhled... Díky, Maaro. Za všechno.


Sandalkar
14.11.2023 5 z 5

"Ja to dodneska pouzivam jako termin - rozsypany diáky. Miluju ten efekt, kdyz je tam clovek vrati a jsou na bok, chronologie pryc...."

Takova ta kniha je. Osciluje mezi humorem, sportovnimi vykony. Tu a tam se vynori vazna temata, ukaze se mozna prekvapiva sit Maarovych lidi... Nekde vyplave novotvar typu krasohled (pivo) nebo medialni prostitut. Pecka kniha. Pecka osobnost. Jen nektere fotky byly uz v predchozi knize.

Maro, bud dal buditelem optimismu, horolezectvi a mileho blaznovstvi.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (7. týden)

13.02.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dotknout se duše v seznamech

v Přečtených45x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených3x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst34x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech3x