Dokonalé ticho přehled
Luc Callanach a Ava Turnerová série
Štvrtý diel dokonalej krimi série s detektívom Callanachom a inšpektorkou Turnerovou Na okraji cesty na predmestí Edinburghu sa nájde pohodené mŕtve telo mladého dievčaťa. Keď patológ preskúma pozostatky, objaví šokujúcu, hrôzostrašnú vec: z kože obete na bruchu a na chrbte niekto vyrezal siluetu bábiky. Hlavná inšpektorka Ava Turnerová a inšpektor Luc Callanach hľadajú stopy, ktoré by ich priviedli k páchateľovi, a dôležitú stopu objavia tam, kde by ju nikto nečakal. V detskom kočíku s opusteným bábätkom, pri ktorom je bábika vyrobená z ľudskej kože. Po tom, čo sa nájde ďalšie zohavené telo mladej ženy, Luc a Ava si uvedomia, že vrah rozohral desivú hru, a je iba otázkou času, kedy udrie znova. Podarí sa im zastaviť zvráteného vraha, prv než ďalšiu obeť umlčí navždy, alebo je už príliš neskoro?... celý text
Originální název: Perfect Silence, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalé ticho. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 255 komentářůSouvisející novinky - Dokonalé ticho (2)
10 nejprodávanějších eknih (červenec)
20.08.2020
Knižní novinky (18. týden)
26.04.2020
Kniha Dokonalé ticho v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 13x |
| v Přečtených | 1 563x |
| ve Čtenářské výzvě | 117x |
| v Doporučených | 81x |
| v Mé knihovně | 427x |
| v Chystám se číst | 349x |
| v Chci si koupit | 101x |
| v dalších seznamech | 9x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
drogy vraždy kriminalistika thrillery sérioví vrazi násilí diskriminace Edinburgh vyšetřováníHelen Fields také napsal(a)
| 2018 | Dokonalé stopy |
| 2018 | Dokonalá kořist |
| 2020 | Dokonalé ticho |
| 2019 | Dokonalá smrt |
| 2021 | Dokonalý zločin |

77 %
94 %

(SPOILER) Mno. Co k tomu rict...asi pujdu proti davu. Vadila mi "skotstina", aspon tedy predpokladam, ze to V pred kazdou samohlaskou na zacatku slova mela byt skotstina. A preskakovala jsem nektere pasaze, ktere mi prisly zbytecne, extremne nudne a krecovite, prestoze se to jindy snazim pri cteni nedelat. Zapletka nadrizene s podrizenym mi prisla uplne zbytecna a jeji neustale premilani az nechutne. A asi autorka chtela nejak vyjadrit miru solidariry s bezdomovci, ale policie naridi ubytovne ubytovat 40 lidi z hodiny na hodinu a komisarka jim jeste ze svyho zaplati jidlo na dva dny? To jako fakt?:-))) Skoda toho, namet byl originalni, ten me bavil hodne, jen nebyt tech drobnosti, ktere mi rusily to napeti.