Dívka ze Summer Hillu přehled

Dívka ze Summer Hillu
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/320023/mid_divka-ze-summer-hillu-b2b-320023.jpg 4 149 149

Summer Hill série

1. díl >

Informace o titulu První díl nové série nás zavede do Summer Hillu, malého městečka, kde hlavní roli hraje láska, a to na pozadí inscenace Pýchy a předsudku od Jane Austenové. Seznamte se s Elizabeth Bennetovou. Šéfkuchařka Casey Reddicková už má chlapů plné zuby. Když odjede do okouzlujícího městečka Summer Hill ve Virginii, nechává za sebou náročného šéfa v proslulé restauraci a rozchod s přítelem, který jen žárlí na její úspěch. Teď potřebuje hlavně klid a ticho na nádherné Tattwellově plantáži. Jednoho mlhavého rána je však její klid narušen, když uvidí na verandě úchvatného nahého muže. Seznamte se s panem Darcym. Hollywoodská hvězda a majitel Tattwellovy plantáže Tate Landers rozhodně nepotřebuje, aby ho při návštěvě domova jeho předků špehovala z domku pro hosty nějaká ženská. Tate považuje Casey za reportérku a snaží se ji vyhodit. Ať už je hollywoodský idol nebo ne, na Casey rozhodně dobrý dojem neudělá! Zápletka houstne. Když Casey dostane roli Elizabeth Bennetové v divadelním zpracování Pýchy a předsudku a roli pana Darcyho má hrát Tate, začnou létat jiskry – a to doslova. Zatímco se potkávají na jevišti, Casey si začíná myslet, že ho odsoudila příliš rychle. Tate je rozumnější, než Casey očekávala, a ona taje pod jeho vášnivým pohledem. Pak jí však Tateův bývalý švagr prozradí pár nepříjemných novinek. Casey je naštvaná a zmatená a snaží se zjistit, čemu má věřit. Potřebuje vědět, zda je ta nepopiratelná chemie mezi nimi skutečná, nebo jde jenom o představení, které skončí, až spadne opona.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka ze Summer Hillu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

Badun
10.05.2024 5 z 5

Je to čtivé a vtipné, děj dobře ubíhá a vyvrcholení je potěšující. Zkusil jsem i další knihy autorky a mám pocit, že cca v roce 2016 za ní začal psát někdo jiný. Ta změna stylu oproti starším dílům je neuvěřitelná a upřímně řečeno jsem rád. Její díla z předchozích let jsem zkusil a odložil po prvních pár odstavcích. Teď jen zjistit kdo to za ní píše a mám novou oblíbenou autorku :-)

Katebe
29.10.2023 2 z 5

Jsem zklamaná. Začátek byl slibný a já byla nadšená, že budu porovnávat tři dějové linky Pýchy a předsudku. Tu od Austenové, ve scénáři a tu v realitě Casey. Svým způsobem se mi to i líbilo, ale v polovině knížky, jsem byla přesvědčená, že ji budu muset zařadit do nedočtených. Byla to strašná nuda. Naštěstí se to ve třetí čtvrtině začalo zlepšovat a konec mě i docela bavil.
Dle hodnocení je vidět, že dílo své čtenáře má, ale mně to prostě nesedlo.


Ann98
10.12.2022 5 z 5

Oddechové čtení, které jsem v této hektické předvánoční době potřebovala. Jane Austenovou miluji, obzvlášť její Pýchu a předsudek. Nicméně tohle s tím nemělo absolutně nic společného. Spíš to byl takový chabý pokus nějakým způsobem to tam začlenit. Nicméně účel kniha splnila, pěkně jsem si u ní odpočinula.
Nejlepší část byla ta s pávem. Za mě top. Ostatně celkově se kniha může pyšnit úsměvnými momenty.
Na konci jsem byla lehce zklamaná. Rychlým vývojem, představovala jsem si to úplně jinak. A přišlo mi to postavené na hlavu. Ale kniha je i přesto čtivá.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dívka ze Summer Hillu v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených202x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených6x
v Knihotéce177x
v Chystám se číst68x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

Jude Deveraux (p)
americká, 1947
2013  80%Černý lev
2008  85%Rytíř ve zlaté zbroji
2009  81%Levandulové ráno
1998  78%Dědička
1999  78%Síla lásky