Dítě a mateřská škola přehled

Dítě a mateřská škola
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412473/bmid_dite-a-materska-skola-9yf-412473.jpg 4 5 5

Jste rodiči dětí předškolního věku, anebo je vyučujete v mateřské škole? Pak je tato užitečná publikace určena právě vám. Je přínosem jak pro učitele, tak pro rodiče, protože právě jejich spolupráce je pro děti mimořádně důležitá. Kniha systematicky popisuje specifika rozvoje a výchovy dětí do šesti let v rodině a se zaměřením na vzdělávací práci v mateřských školách. Věnuje se mimo jiné těmto otázkám:• adaptace dítěte při vstupu do mateřské školy• možnosti pro rodiče, jak se aktivně vyrovnat se změnami spojenými s nástupem dítěte do mateřské školy• připravenost dítěte na základní školu• komplexní analýza běžných mateřských škol• základní směřování alternativních programůKromě učitelů mateřských škol a rodičů předškolních dětí je publikace určena i studentům pedagogických oborů, sociálním pracovníkům a všem dalším lidem, kteří pracují s dětmi jak na profesní úrovni, tak v různé zájmové činnosti.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dítě a mateřská škola. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Péťa Z.
14.07.2022 5 z 5

Paní Koťátková nám přednášela na fakultě. Ty nejdůležitější myšlenky jsou zachyceny v této publikaci, kterou si snad přečte každý, kdo se chce věnovat práci s předškolními dětmi. :-)

IvonaK
15.04.2019 3 z 5

Učebnice pro potencionální vychovatele v mateřské škole. Napsáno velmi nezáživným způsobem, takže studenti: Vzít si zvýrazňovač a podtrhnout to nejdůležitější.


Petucelli
25.11.2018

Skvělá kniha jak pro rodiče, tak pro učitele i studenty.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dítě a mateřská škola v seznamech

v Přečtených16x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x