Krvavé Impérium přehled

Krvavé Impérium https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404438/bmid_krvave-imperium-ST5-404438.jpg 3 118 118

Diabolik série

< 2. díl

Strhující pokračování oceňovaného bestselleru Diabolik Nový Imperátor Tyrus usedl na trůn a s Nemesis po boku chystá velké změny. Galaktická šlechta se však nehodlá vzdát starých pořádků a rozehrává hru plnou intrik a lží. Tyruse čeká těžký boj, v němž ho Nemesis chce za každou cenu chránit. Jenže nová císařovna už není tím nemilosrdným strojem na zabíjení. Teď je Nemesis člověkem s city a emocemi. Co když ale činy, které dokazují její lidskost, povedou ke skutkům, které lidské nejsou?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

The Empress , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krvavé Impérium. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

aquaver
14.04.2022 3 z 5

Pokračování Diabolika mě trošičku zklamalo. Ale že by to zase bylo až tak špatný se říct nedá. Čtivost byla tentokrát horší, nedělalo mi problém knihu odložit a vrátit se k ní později. Proto mi taky tak trochu víc trvalo než jsem to dočetla. Ten konec každopádně nalákal na pokračování, přičemž ten další díl by mě opravdu zajímal. Otázka je, jestli nějaký pokračování vůbec bude (myslím jako v češtině).

mina_harker
03.01.2022 3 z 5

Tři hvězdičky, ale s odřenýma ušima. Často jsem se při čtení nudila. První díl byl určitě zajímavější. V této knize se Nemesis jen pohybuje od jedné bezvýchodné situace k druhé. Lepší spisovatel by z námětu mohl vyždímat více.


Stephaniee
16.06.2021 3 z 5

První díl mě uchvátil rozhodně více, než druhý, ale pořád mě to bavilo. Na konci si s vámi autorka dost pohraje (nebo alespoň se mnou ano), takže hodnotím 3,5*.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krvavé Impérium v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených158x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených6x
v Knihotéce172x
v Chystám se číst103x
v Chci si koupit40x
v dalších seznamech5x