Deník zlého psa přehled

Deník zlého psa https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/54129/denik-zleho-psa-54129.jpg 4 49 49

Patříme k největším milovníkům psů na světě. Milujeme své miláčky, chlubíme se jimi, děláme jim pomyšlení. Ale co oni? Jak vidí své pány a další příslušníky lidského plemene? Možná podobně jako kříženec Blake, který ve svém deníku glosuje soužití s lidmi s nadsázkou a humorem, za které by se nemusela stydět ani Bridget Jonesová.... celý text

Literatura světová Humor
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

Bad dog’s diary , 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník zlého psa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

takana
09.09.2021 4 z 5

Kniha se mi docela líbila, taková oddechovka.

Eeve
03.08.2021 4 z 5

No, musím priznať, že som na začiatku bola dosť sklamaná...úprimne som čakala niečo úplne iné, niečo z pohľadu "obyčajného" psa, ktorý svojím svojským psím, jednoduchším, proste typickým zvieracím pohľadom bude komentovať svoj život a všetky peripetie s tým súvisiace. Ale dostala som ťažkého filozofa, citujúceho Churchilla či Napoleona, inšpirujúceho sa stratégiou Atilu, ovládajúceho astrológiu, biológiu či psychológiu. No vyvaľovala som okále :) Skôr mi to prišlo ako fantasy.
Napriek tomu, postupne stránku po stránke, si ma Blesk kompletne získal :) Zžila som sa s ním, držala mu palce, chechtala sa na jeho prirovnaniach a výstrelkoch (hoc si myslím, že až takto "zlý" a neposlušný pes ani neexistuje, a to som psíčkar), a intenzívne prežívala ich malú súkromnú, hoc nemenej dôležitú vojnu o územie, a neskôr aj o slobodu.
Dočítala som, a hneď mi začalo byť ľúto, že je už koniec. Až takúto zmenu myslenia od začatia čítania až po koniec som u seba ešte nezažila...vzdávam hold nezlomnému autorovi, ktorý vytrval vo svojom štýle písania a nevzdal to až do konca :)


JancaMia
02.05.2019 5 z 5

Ze života psa raubíře, kniha je psaná formou deníku, milé oddechové čtení a ve spoustě kapitol se mnoho pejskařů najde protože jsou to kolikrát příhody ze života pejskaře ..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Deník zlého psa v seznamech

v Přečtených71x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených9x
v Knihotéce28x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech2x