Deníček moderního fotra 3 aneb Historky z rodičovského podsvětí přehled

Deníček moderního fotra 3 aneb Historky z rodičovského podsvětí https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533314/bmid_denicek-moderniho-fotra-3-aneb-hist-65e1afb852a82.jpg 4 180 180

Deníček moderního fotra série

< 3. díl

I když jsou začátky krušné, nakonec si to prostě sedne. Čeňkovi už jsou tři roky, plínky zkušeně vyměnil za nočník a fotrovi na mateřské nastává podle všeho idylické období, kdy péči o hyperaktivní dítě převezme školka. Že by konečně nastal čas, kdy bude moci provozovat své koníčky a myslet trochu i na sebe? Nebyl by to ale Čeněk, který svůj smysl pro vytváření domácího pekla dovedl téměř k dokonalosti, aby každou situaci nedokázal přetvořit v nový druh utrpení. A nebyl by to jeho fotr, aby i tu nejšílenější situaci neuměl jaksepatří sarkasticky převyprávět. Třetí díl oblíbeného Deníčku moderního fotra. „Při hlídání mrněte je poslech audioknih vhodnější než četba – a současně dodávám i důležitou informaci: v podání Filipa Švarce je většina zápisků moderního fotra o řád vtipnější.“ - Lukáš Gregor, naposlech.cz Dominik Landsman Měsíc před narozením svého syna přišel o práci realitního makléře, a proto po porodu pomáhal manželce na mateřské dovolené. Nakonec se po čtyřech měsících společně rozhodli, že se partnerka vrátí do zaměstnání a Dominik zůstane s dítětem doma. O svých zkušenostech začal blogovat, z textů pak vzniklo několik knih (Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti, Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech a Deníček moderního fotra 3 aneb Historky z rodičovského podsvětí) a zážitky dokumentuje i ve videoreportech. Se spisovatelkou a blogerkou Zuzanou Hubeňákovou napsal také knížku Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil a v roce 2018 mu vyšla rovněž kniha Dovolená s moderním fotrem. Všechny uvedené tituly mají svoji audioverzi. Filip Švarc (* 1975) První filmovou smlouvu mu rodiče podepisovali, když mu bylo šest, k tomu se přidalo i hostování v dětských rolích v Divadle na Vinohradech a v Divadle E. F. Buriana. V roce 1989 nastoupil na Státní konzervatoř v Praze, kde po šesti letech úspěšně absolvoval obor herectví. Po několikaročním hostování v pražském Divadle ABC se v současné době věnuje hlavně dabingu – jeho proslulost a um v této oblasti vyzdvihl Petr Zelenka v seriálu Dabing Street (2018). Jedenáct let také strávil za mikrofonem Fajn Rádia.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deníček moderního fotra 3 aneb Historky z rodičovského podsvětí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (34)

Hradčiatko
27.04.2024 5 z 5

Priniesla som si ju už cielene a ľutujem, že naša knižnica ďalšie nemá. Naplnila moje očakávania v období, kedy som potrebovala trochu "čeňkovského" humoru. Čítala som doslova vo vani, aby som unikla pred vlastnými Čeňkami :))) A som rada, že dávam 5 hviezd, lebo to patrí ku knihám, kde mi niečo ostane v mysli, v spomienke... Keď nám náš Číňan z reštaurácie, kam pravidelne chodievame, oznámil, že jeho ročný chlapček sa volá Čen-Čen, samozrejme, mi hneď ako učiteľke napadlo, že by bolo super české meno pre neho Čeněk. A o to viac, keď sa mu narodil braček Ha-Ha (nesrandujem). Neboli by super dvojica? Čeněk a Hynek? Asi ale na to rodičov nepresvedčím... ;)

evca7271
04.01.2024 2 z 5

Čekala jsem trošku něco jiného. Pro mě je to zklamání.


nakavusterezou
20.06.2023 2 z 5

Asi nejslabší díl ze série "deníček moderního fotra."
Vtipy už tam tolik nejsou nebo mi alespoň nepřišly vtipné, v podstatě jsem se smála jen u začátku.

Aktuálně jsem v 9. měsíci těhotenství a jestli je to na mateřské takový záhul, jak popisuje Dominik, tak to potěš koště :D a mám se opravdu na co těšit.

Konec knihy jsem už i přeskákala a četla jsem se kapitolky, které mě zaujaly - jako třeba návštěva autorka v pořadu Show Jana Krause.

Ušetřím vám čas a řeknu vám, ať tento díl ze série ani nečtete, opravdu o nic nepříjdete.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Říjnové knižní novinky (22. - 28.)

22.10.2018


Blíží se Knihománie

08.10.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Deníček moderního fotra 3 aneb Historky z rodičovského podsvětí v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených280x
ve Čtenářské výzvě43x
v Doporučených7x
v Knihotéce126x
v Chystám se číst60x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech2x