Dáma v nesnázích přehled

Dáma v nesnázích https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/128804/dama-v-nesnazich-128804.jpg 4 164 164

Krásná a tvrdohlavá Kateřina de Montrain zdědila obrovský majetek, ale to ji neochránilo před úklady mocných nepřátel. O její bohatství se zajímal dokonce i králův proradný bratr, a tak se Kateřina musela v zájmu vlastní bezpečnosti provdat za přitažlivého lorda Damiana Montjoye. Svatbu však považovala za nutné zlo a přísaha si, že manželovi nikdy nebude patřit. Lord Damian zasvětil život boji proti tyranii a bezpráví, které vládne v celé Anglii. Nejtěžší bitvu však musí svést o vzdorné srdce své ženy, která ho ustavičně odmítá. Damian totiž ví, že ji může ochránit, jen pokud se ho Kateřina naučí milovat a uhasí plameny vášně, které spalují jeho duši.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

Damsel In Distress , 1992


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dáma v nesnázích. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

Bergerac16
13.06.2023 1 z 5

(SPOILER) Vylezla z hradního příkopu a přesto voněla po růžích a levanduli :-). Oba mají dvojí identitu, a ačkoli on střídá angličtinu a francouzštinu a znají se i intimně, ona nepozná jeho hlas. :-) a je zmatená, jestli čeká dítě s "ním" nebo s "ním". Tak tohle se fakt nedalo.

Aracely
02.04.2023 5 z 5

Kniha začíná tak, že hlavní hrdinka dostane ,,omylem" přes pozadí od svého budoucího manžela :-). Pokud čtete často od autorky, asi nic překvapivého, spíš bych dlouho hledala knihu, kde hrdinka není pokořena tímto trestem. Na druhou stranu většina z nich si to opravdu zaslouží :-D.

Jako vždy Přečteno ,,jedním dechem."


Leona91
04.03.2023 5 z 5

Příjemný příběh, který velmi dobře dokáže udržet pozornost čtenáře. Přečetla jsem za jeden den. Postavy jsou dobře napsané a nenudila jsem se žádnou stránku. Řekla bych, že je to jedna z nejlepších knih autorky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dáma v nesnázích v seznamech

v Přečtených283x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených14x
v Knihotéce162x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech2x