Co zůstane v lesích přehled

Bylo jim 11, když poslaly vraha do vězení. Byly to hrdinky, ale zároveň lhářky... Před 20 lety trávila Naomi léto se svými kamarádkami. To skončilo když na ni někdo zaútočil. Přežila 17 bodných ran a dočkala se identifikace toho, kdo jí ublížil. Svědectví dívek poslalo za mříže sériového vraha. Staly se z nich hrdinky. Ale byly to lhářky... celý text
Originální název: What Lies in the Woods, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co zůstane v lesích. Přihlašte se a napište ho.

Už mám asi načteno moc thrillerů, ale tady opravdu nemohu dát víc. Nenudila jsem se u toho, ale podle mě se v knize dělo málo, v podstatě se to posunovalo hrozně pomalu a mně se to táhlo a pak na konci najednou tolik odhalení... no nevím, nějak mi to asi úplně nesedlo. A hlavně mě teda naštvalo, že jakmile se v ději poprvé objevila postava, z které se až nakonec vyklubal vrah, tak jsem to okamžitě uhodla :-(
Související novinky - Co zůstane v lesích (0)
„“Sometimes it seemed like the only thing I’d ever been good at was surviving being broken. I didn’t know how to be whole. So any time I felt like I was healing, I found a way to break myself again.“
Kniha Co zůstane v lesích v seznamech
v Mé knihovně | 176x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
určite si ešte niečo od autorky prečítam, ak sa k tomu dostanem
lebo toto bolo super
niečo som vytušila, niečo nie a niektoré veci boli pre mňa dosť prekvapujúce
a hlavne, tie tri, už ako dospelé osoby, mi vôbec neboli sympatické, no aj napriek tomu som celý ten príbeh mala rada ... postupne sa odhaľovalo, čo sa vlastne pred tými rokmi stalo a aj to len preto, lebo vrah zomrel vo väznici a hlavná postava, Naomi, mala nejakú potrebu to celé zakončiť
v rodnom mestečku sa stretáva s priateľkami, kde jedna neustále trpí psychickými problémami a chce od ostatných dvoch niečo ako rozhrešenie
zároveň sa tam pohybuje novinár, ktorý robí podkasty o sériových vrahoch a spovedá, v podstate, všetkých zúčastnených, lebo tu tou udalosťou žilo celé mestečko
ja som bola spokojná