Co když jsme to my přehled

Becky Albertalli, Adam Silvera

Co když jsme to my série

1. díl >

Arthur je beznadějný romantik a blázen do Broadwayských muzikálů. Věří, že velké věci vás mohou potkat na každém kroku a osudová láska jakbysmet. Když narazí během letních prázdnin v New Yorku na Bena, má pocit, že mu vesmír dává znamení. Tohle nebyla náhoda, na tomhle setkání je něco výjimečného... Ben pochybuje, že by byl vesmír na jeho straně. Právě se rozešel s přítelem a opravdu nemá náladu na nový vztah. Ani on ale nedokáže Arthura dostat z hlavy... Co když se ve městě s osmi miliony obyvatel už nikdy nepotkají? A co když ano... ale jejich první rande dopadne naprosto katastrofálně? Co když život vážně není Broadwayský muzikál? A co když je?... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: 2019 , Yoli (CZ)
Originální název: What If It's Us, 2018

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha vyvolává rozporuplné pocity mezi čtenáři. Někteří ji chválí za příjemný styl a humor, jiní kritizují nedostatečný vývoj postav a příběhu. Mnozí se shodují, že vztah mezi hlavními hrdiny je příliš uspěchaný a nevěrohodný. Zatímco někteří čtenáři oceňují LGBT tematiku, jiní ji považují za nereálnou a povrchní. Závěr příběhu je pro mnohé zklamáním, i když se najdou i tací, kteří ho hodnotí pozitivně a doufají v pokračování. Více v komentářích.

Komu by se kniha Co když jsme to my mohla líbit?

• Fanoušci LGBT literatury
  • Čtenáři hledající oddechové čtení
  • Milovníci romantických příběhů
  • Ti, kteří ocení humor a nadsázku

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co když jsme to my. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

lukas5373
13.08.2025

Čím blíž jsem byl konci, tím víc jsem se musil do čtení nutit. Absolutně nezáživné, hloupé a postavy nesympatické.

všech 116 komentářů

Související novinky - Co když jsme to my (1)

Knižní novinky (43. týden)

20.10.2019

Takže se ptám: když něco, co chcete vyhodit, nikdy nedopadlo do koše, jsou to vůbec odpadky ? Protože pojďme si představit - a je to naprosto hypotetická situace -, pojďme si představit, že na zemi leží zmuchlapý adresní štítek. Jsou to odpadky ? Co když je to skleněný strevicek ?

Dal jsem mu spoustu šancí - dál jsem nám spoustu šancí. Protože jsem jen nestačil na to, abych mu připomněl, že láska je dobrá věc.

všech 3 citátů najdete u autora

Kniha Co když jsme to my v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně328x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi