Odhodlaná nevěsta přehled

Odhodlaná nevěsta
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/116347/odhodlana-nevesta-116347.jpg 4 86 86

Černá kobra série

< 2. díl >

Boj s přívrženci kultu Černé kobry se přitvrzuje! Když major Gareth Hamilton uvidí v Adenu Emily Ensworthovou, pochopí, že úkol, s nímž odjel z Indie, musí ustoupit povinnosti půvabnou dívku chránit. A to i přesto, že Emily chce, aby jí přidělil její vlastní roli v nebezpečné intrice, o kterou se původně pokoušel – nalákat na sebe krvežíznivé kultisty a v boji snížit jejich počet. Co Gareth ale netuší, je to, že stejně jako on má svůj plán i Emily. Že se rozhodla, že právě on se stane jejím vyvoleným džentlmenem, s nímž stráví zbytek života. A že tento svůj plán trpělivě naplňuje. Emily se stává jeho spolehlivou partnerkou – sdílené nebezpečí oba sbližuje a jen těžko odolávají rodící se vášni. Oba ale musejí vynaložit všechny síly, aby jejich láska měla nějakou budoucnost.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Elusive Bride , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odhodlaná nevěsta. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

cukrovka
29.03.2023 4 z 5

Příjemné oddechové čtení. V příběhu je dobře nakombinovaná romantika a dobrodružství.

rampapa
12.11.2020 5 z 5

Já jsem tak nadšená. Tenhle příběh se mi moc líbil. Geretha a Emily jsem si hnedka zamilovala a v průběhu příběhu jsem se i hodně bavila. Jsem strašně ráda že se v průběhu objevují Royce a Minerva. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.


narisa
06.12.2019 5 z 5

Tak za mě rozhodně super. Moc se mi líbilo putování hlavních hrdinů, hlavně první dvě třetiny knihy než se dostali do Evropy. Obzvláště mě nadchlo, když byli mezi Berbery. Jinak Emily mi byla sympatická a jediné, co bych vytkla byl ten hrozně dětinský deníček. No a Gareth byl absolutně úžasný:). Někdy mi přišel až jakoby plachý, ale jinak skoro vůbec arogantní, trpělivý a osamělý. Opravdu mě vzal za srdce :).

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odhodlaná nevěsta v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených140x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených5x
v Knihotéce129x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech1x