Vlk přehled

Vlk https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496462/bmid_vlk-OFl-496462.jpg 4 89 89

V druhém temném a sexy románu série se autorka vrací do prostředí vězeňského tábora glymery. Tentokrát je hlavním hrdinou Lucan, vlkan přinucený uzavírat dohody o velkoprodeji drog, vyráběných v táboře. Setkává se s Rio, zástupkyní Mozarta, záhadného dodavatele drog pro celý Caldwell. Poté co se uzavření dohody zvrtne, vlk s pronikavýma zlatýma očima zachrání Rio od jisté smrti. Najevo vycházejí šokující pravdy a Rio si není jistá, komu důvěřovat a čemu věřit – ale když je v sázce její život, pravá láska zvedne hlavu a zavrčí tváří v tvář nebezpečí.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Wolf , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlk. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Artep071
01.05.2024 3 z 5

Velmi dobře se celý příběh odvíjel a bylo to docela fajn, ale posledních 30 stránek se dějově zvrtlo. Docela mě překvapilo jak autorka hrdinku ztrapnila profesní nedbalostí. Závěr byl uspěchaný a nereálný. Bratrstvo mě zklamalo, v laxnosti vyřešit vězeňský tábor. Se všemi vymoženostmi co mají k dispozici a členů ,se 3 bratři ani nedostanou na stopu. :(

DorianaGrey
21.03.2024 4 z 5

obdivuju. Wardová fakt umí. Chemie mezi hlavními postavami je skvělá a opět je děj na prvním místě. Příběh je čtivý, těžko předvídatelný a zajímavý. Opět se dostáváme do podsvětí, tentokrát k policistce v utajení Rio a drogovému dealerovi Lukovi. Luk je navíc napůl vlkodlak a upír. :). Jak je u autorky zvykem, postavy jsou velice uvěřitelně napsané. Kniha je perfektně přeložená a je vidět, že Wardová je vypsaná. Věty dávají smysl a jazykově úplně super. Lechtivé scény mi opět přijdou docela umírněné a děj je skvělej.


Katebe
05.03.2024 3 z 5

(SPOILER) Nooo, takžeee, hmm...nevím. Co mi to ta milovaná Wardová dělá?
Druhý díl série a ačkoliv mi přišel lepší než první, tak i tady mi chyběla propracovanost. Přesun a chybějící vysvětlení fungování vězení mě štve už od prvního dílu a tady se taky nic moc nevysvětlilo.
Lucan je hybrid vlka a upíra a uvězněný je kvůli tomu co je. Jeho úkolem je uzavírat obchody s drogami, které vyrábí vězni. Díky tomu se potkává s Rio, která má svůj cíl a je ochotná vsadit vše pro jeho splnění.
Na vlkana jsem se strašně těšila a jeho osobnost nezklamala. Nicméně je již druhým nehlídaným vězněm, který by rád zrušil celé vězení a přesto ho nenapadne vyhledat pomoc z venčí. Vlastně by mi stačila jen zmínka, že to zkusil, ale ho to ani nenapadlo. Těšila jsem se na nějaké ty vlčí pasáže, ale krom jednoho roztrhaného hrdla se vlk moc neprojevil. Když se Rio dozví, že je Lucan vlk a upír zároveň, tak je sice hezké, že se ho nebojí, ale aspoň náznak nějaké zvědavosti, co to vlastně znamená, by mi přišel reálnější.
Abych ale nebyla jen negativní, což by nebylo vůbec fér, musím uznat, že jako vždy byl příběh velmi čtivý. V minulém díle mi Rhage přišel nadbytečný, tady jsem byla ráda za vsuvku v podobě Vishouse a Butche, kteří do děje zapadli jak měli. Svým způsobem Wardová nevystupuje ze své komfortní zóny a tak nás nemůže žádná další kniha zásadně překvapit, ale ani to nebude žádný propadák.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Uchvatitelé říší, Má druhá šance a další knižní novinky (30. týden)

24.07.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vlk v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených115x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených4x
v Knihotéce167x
v Chystám se číst73x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech4x