Boží hlídka (limitována edice) přehled

Boží hlídka (limitována edice)
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412783/bmid_wonder-woman-4-bozi-hlidka-limitova-247-412783.jpg 4 28 28

Od chvíle, kdy Wonder Woman poprvé vstoupila do našeho světa, ji sleduje Boží hlídka. Ale kdo jsou a co vlastně chtějí? Dianina cesta za odhalením pravdy, která začala první knihou, tady vrcholí… a přichází zrození někoho, kdo může být jejím největším protivníkem.

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Wonder Woman, Volume 4: Godwatch , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Boží hlídka (limitována edice). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

fvalek
07.06.2020 5 z 5

S trochou nadsázky by se po vzoru "Lex Luthor: Muž z oceli" dal tenhle díl nazvat "Veronica Caleová: Amazonka". Moc hezká výplň Roku jedna a Pravdolží s prequelovými rysy, která odhaluje a dovysvětluje spoustu událostí, které nejen doplňují zprvu trošku zmatený příběh, ale zároveň trošku zlidšťují a racionalizují Veronicu.

Seskládání puzzlíků děje nakonec utvořilo opravdu velkolepý příběh, i když stále se dá říct, že některé úryvky chybí. Epizodní postava Kirké byla zajímavá, i když trošku předimenzovaná. Co se mi zase tolik nelíbilo, byla vsuvka o Supermanovi a Batmanovi, což se podle mě tak nějak nehodilo, ale zase na druhou stranu proč ne, nějak museli nahnat stránky, když byl tenhle díl vůbec nejtenčí z celé série. Kresba byla zajímavá, pěkná, obálka je prostě úžasná, jen mě trošku zmátla jiná kresba Phoba a Deima, tam jsem si až po chvíli uvědomil, kdo jsou. Číst komiksy WW jako maraton se rozhodně vyplatilo! :)

Lenka.Vílka
30.07.2019 5 z 5

Jedinou vadou tohohle komiksu je, že nedává smysl sám o sobě. Jenom jako celek všeho. Protože se tam toho stane moc, ale vlastně vůbec nic. A já se nemám tušení, jak napsat tenhle komentář. Dnes ze mě víc nevypadne. Možná to napravím až za sebou přečtu všechny díly série znovu...


Související novinky (1)

Knižní novinky (24. týden)

09.06.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Boží hlídka (limitována edice) v seznamech

v Přečtených31x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce23x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x