Bounty přehled

Bounty https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359005/bmid_bounty-MEY-359005.jpg 4 51 51

Připojte se k asociální síti! Napínavý román o tom, co se stane, když všudypřítomná korupce a masové veřejné nepokoje zničí i poslední iluzi o tom, že ještě žijeme v právním státě. Když je zákon bezmocný a nedokáže už zastavit finanční kriminalitu, zkorumpované politiky a další podvodníky z řad elit, kteří zničili světovou ekonomiku, musí vzít věci do vlastních rukou obyčejní lidé prostřednictvím webové stránky, která vyplatí odměnu každému, kdo někoho z těchto zločinců zlikviduje. Zatímco dav tleská, agent Novak a jeho tým zaměřený na počítačovou kriminalitu je bezmocný. Nemohou sledovat toky peněz, nemohou zatknout milion lidí. FBI ani nemůže tuto stránku vypnout, ani najít majitele. A stoupenci těchto stránek přibývají po celém světě... A to ještě netuší, jaký zvrácený motiv má duchovní otec a zakladatel bounty4justice.com Bounty přináší akci a násilí, ale také zamyšlení nad povahou spravedlnosti, právního státu a vůlí lidu.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , Omega
Originální název:

Bounty , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bounty. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

genie
26.12.2021 5 z 5

Knihu na takové téma jsem ještě nečetla, autora však znám z předešlých titulů. A nezklamal. Kniha má spád - krátké a úderné kapitolky, nestandardní hi-tech IT zápletku, sice tu je spousta postav, ale polovina z nich jen na pár stránkách (epizodky v rolích obětí a jejich vrahů), agenti FBI, NSA, MI5 atd. - oceňuji, že je autor nechává opravdu spolupracovat a že si nejdou po krku jako v jiných knihách. Všechno je pěkně propletené a pospojované formou krátkých elektronických zpráv různého charakteru (mezičlánky mezi kapitolkami). I přes velmi střídmý konec hodnotím knížku na výbornou.

lazarus
03.05.2021 5 z 5

Po čertech povedená technojízda jenž se může stát realitou dřív než se nadáme. Pan autor si docela nastudoval IT problematiku, i když pár úsměvných kravin dokázal vyplodit i tady. Ale možná šlo jen o neerudovaný překlad některých pojmů.
Zábavností a zběsilostí děje mě připomněla tato záležitost knížku Já, poutník.


Twinny
25.02.2021 5 z 5

Bounty je děsivě realistická kniha. Příběh, který se může stát i ve skutečném světě. Sympatický agent Novak a ostatní mě provázeli tímto napínavým vyprávěním a dokázali mi rozbušit srdce. Mozek pracoval na plné obrátky.
I přes to, že nejsem zrovna počítačový znalec, skoro všemu jsem bez problému rozuměla. Pachatele jsem odhadla asi stránku před tím, než ho odhalil autor. Pokračování by bylo fajn.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bounty v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených60x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce98x
v Chystám se číst47x
v Chci si koupit7x