Proroctvo přehled

Proroctvo https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/334099/bmid_proroctvo-A6N-334099.jpg 5 1105 1105

Do Tábora polokrvných prichádzajú noví hrdinovia Jason, Piper a Leo, ktorí majú, podobne ako Percy Jackson, čiastočne božský pôvod. Kým sa však stačia poriadne porozhliadnuť, čaká ich nebezpečná výprava vedená záhadným proroctvom. Podarí sa im pri tom vypátrať aj Percyho Jacksona, strateného hrdinu? Nie je až také nepríjemné prebudiť sa v autobuse cestou na školskú exkurziu medzi svojím dievčaťom a najlepším kamarátom. Poriadny malér ale je, keď spolužiakov nepoznávaš, nevieš ani, kto v skutočnosti si a netušíš, ako si sa tam vôbec ocitol! A to všetko je len začiatok, pretože na výlete v Grand Canyone sa začnú diať naozaj strašidelné veci…... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

Heroes of Olympus: The Lost Hero , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Proroctvo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (114)

Grohlinka
22.02.2024 4 z 5

Ráda jsem se vrátila do Tábora polokrevných. Tahle série je dospělejší než ta původní, nové postavy jsou fajn, hlavně Leo. Pár nelogičností a přehnaných scén by se možná našlo, ale já se bavila a moc, jednu hvězdu si nechávám v rezervě pro Nica.

Mystig
05.01.2024 5 z 5

Příjemný návrat do světa tábora polokrevných a (nejen) řecké mytologie. Za 512 stran se objeví několik plonkových situací, ale já jsem zkrátka věrný fanoušek. Rozhodně si to budu muset někdy přečíst znovu. (Tuto recenzi píši s velkým časovým odstupem a už teď zjišťuji, že se mi to vše plete :D ale vybavuji si několik silných scén a pocitů a to je prostě odraz dobré autorovi práce)


VerysaLup
29.12.2023 2 z 5

Nejhorší kniha roku?
ANO

Rickie? Co to je? Nechápu lidi, kteří říkají že to je lepší než Percy. ČETLI JSME STEJNOU KNIHU?! Percy je čtivý, zábavný (děkujeme Percy), poutavý a HLAVNĚ má dobré postavy ( samozřejmě milujeme Percabeth ) . CO JE TOTO? Je to nudné, nezajímavé, nudné a už jsem zmínila, že to bylo nudné? Hlavní postavy nic moc. Leo je láska, vlastně mi připomíná Percyho ale přesto je jiný. Jason je neutrál spíš pozitivní ale nemám k němu po 509 stranách žádný vztah.

PIPPER?
Neměla jsem ráda Rachel ALE TOTO?! Hrůza Pipper si o sobě moc myslí (aspoň mi to tak připadá), od začátku si hrozně přivlastňuje Jasona a poutá se na něj (super že ho máš ráda ale toto je moc ) a nejlepší jsou její řeči. Víš Pipper kdybych se tě zeptala jestli ti můžu věřit a ty by jsi mi odpověděla "Krásní lidé nikdy nelžou." nevěřila bych ti . A jak řekla (dvakrát...) "Jsem nebezpečná holka." tak jsem končila. PIPPER PROSTĚ UMÍŠ PŘESVĚDČOVAT LIDI. SUPER , ALE NEMYSLI SI O SOBĚ TOLIK PROBOHA. Nejlepší bylo když se po týdnu vrátila z výpravy, hned co se vzbudila vyzvala Drew na souboj, Drew se odvolala a Pipper ji hned oslovila ironicky "zlato". PIPPER ANI JSI JI NEPORAZILA V SOUBOJI PROSTĚ SI JI PŘESVĚDČILA. A ještě ji řekne ať se nepovažuje kouknout se na Jasona. ( Víš Pipper vy spolu nechodíte...) Pipper Drew doslova řekla :"Možná to ještě neví (Jason) ale je můj." ZASE SI HO PŘIVLASTŇUJEŠ?! Extrém A romantická linka Pipper a Jasona je nezajímavá.

Jinak když už nemluvíme o Pipper, trochu jsem se plácala v tom zmiňování Řecké i Římské mytologie. (Což je samozřejmě moje chyba)
No Rickie tohle není tvoje nejlepší práce...

P.S.: Nemůžu se dočkat Percyho v dalším díle

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Proroctvo v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených1 907x
ve Čtenářské výzvě78x
v Doporučených204x
v Knihotéce410x
v Chystám se číst314x
v Chci si koupit134x
v dalších seznamech13x