Vánoční zloděj přehled

Vánoční zloděj https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26791/vanocni-zlodej-26791.jpg 3 59 59

Alvira a Willy série

< 5. díl >

Lidé, kteří vybrali nádherný čtyřiadvacetimetrový smrk z městečka Stowe ve státě Vermont, aby se stal slavným vánočním stromem v Rockefellerově centru, nemají ani ponětí, že podvodník světového formátu Packy Noonan, kterého právě propustili z vězení, v něm před více než dvanácti lety ukryl drahocenné diamanty. Když se Packy dozví, že tento vzácný strom bude druhý den ráno na cestě do New Yorku, ví, že musí jednat rychle. Neví však, že ve Stowu právě pobývá detektiv amatér v sukních, někdejší výherkyně v loterii Alvira, bystré soukromé očko Regan Reillyová a jejich přítelkyně Opal, kterou Packy kdysi připravil o všechny peníze. A zrovna když se chystají na cestu domů, zjistí, že strom se pohřešuje… a že Opal zmizela.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Příběhy
Vydáno: , BB art
Originální název:

The Christmas Thief , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoční zloděj. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Česneksmedem
15.12.2023 3 z 5

Možná už je to dnes jinak, ale za mých mladých let schovat něco na strom by byla totální blbost, neboť my byli na nějakém vylezlí co chvíli. Jednou se mi dokonce podařilo spadnout v lednu ze stromu do potoka, takže bylo i otužování. Námět tím pádem považuji za slabší. Autorky sází na lehkou úsměvnost příběhu a postupný nárůst náhod. Taková dost naivní americká pohádka pro dospělé, ale princezna to není, jasný pane.

Misan1993
15.09.2022 3 z 5

Myslím že před Vánoci pěkné čtení co navodí atmosféru, dějově slabší.


čef
26.08.2022 4 z 5

Taková trochu delší povídka o chudácích okradených milionářích – výherců loterií apod. Myšlenkově komedie o hlouposti lidí, ale moc jsem se těm hlupcům na obou stranách zákona nezasmál. Před spaním nic lepšího.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vánoční zloděj v seznamech

v Přečtených91x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených1x
v Knihotéce87x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech2x