Tvůj hlas

Povídka od: * antologie , Rina Vevesi
Z knihy: Na neVěčné časy


Příběh Rebeky a Nikoly, které žijí ve společnosti, kde můžete zaslechnout hlas své spřízněné duše. Jenže žít s vědomím, že jste jedni z mála, kteří ho nikdy nepotkali nebo naopak ztratili, může být ubíjející. Navíc když se blíží nejromantičtější období roku, Vánoce.

Rok vydání originálu: 2024

Komentáře (4)

Přidat komentář

B.kaspik
21.03.2024 5 z 5

Tady mě to bavilo od první věty! Správná atmosféra vánoc, a celá ta věc kolem hlasů, mě prostě uchvátila. Tady bych opravdu moc chtěla celou knihu, hlavně vědět jak to bylo dál s Nikolou, to skončilo v nejlepším. Na konci kapala romantika z každé stránky. Jediné minus je, že jsem pak chvíli nemohla dostat Mariah Carey z hlavy.

Bety.Černická
11.03.2024 5 z 5

Tak tahle povídka má to správné kouzlo. Autorka během vyprávění ukazuje pomyslné střípky rozbitého zrcadla a je jen na čtenáři, zda je dostatečně bystrý a dokáže si sestavit celkový obraz. Pokud ano, závěr ho mile pohladí, že je všímavý a přitom dostane ještě malý dárek v podobě překvapení.


Maud22
16.02.2024 5 z 5

Představa, že můžete najít toho pravého/tu pravou podle toho, jestli slyšíte jejich hlas, aniž by na vás mluvil, je lákavá. Leč je to jako s tím, když hledáte někoho pro život, a to že že uslyšíte hlas, ještě neznamená, že je to na celý život. Parádní povídka!

Textařka
15.02.2024 5 z 5

Moc povedená povídka. Hlavní hrdinky si mě obě získaly. Navíc nápad s hlasem, který může slyšet jen spřízněná duše, byl velmi originální. Konec mi přišel malinko hůř uvěřitelný, přesto mi to nevadilo. Klady povídky určitě převládaly, já se začetla a tehdy jsem schopná odpustit i nějakou drobnou nesrovnalost. A to je přesně tento případ!